SL 25/26 H:5 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | MS | 14 Eylül

Resim

Erman çok ağır giydiriyor şu an, hakksten rezil bir gece

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben fenerin oyununda cok bir fark görmedim, iyi kontra yapabilen bir takima karsi mutlaka gol yer bunlar, defanslarini bizim gibi asiri ileri cekiyorlar. eger ts de yedekte süratli bir oyuncu varsa mutlaka oyna alirdim

Benim anlamadigim var nasil pozisyona karisip golü iptal ettiriyor. Ben hayatimda boyle sacma sapan bi iptal gormedim tertemiz golun icine ettiler
Ancak bu ülkrde olur. Yabancı Var gelmezse şampiyonluk yine zor.

Var hakemi Davut pttlig hakemiymiş.

Kırmızı kart doğru ama gölü verse zaten kartlık pozisyon olmayacaktı. Hemen hemen her hava pozisyonlarında yaşanan ikili mucaledeye g.tlerinden iptal kararı uydurdular.

Topla rakip arasına giren fenerli kendini atıyor ve hakem de anında faul çalıyor. Tsnin temaslı oynama hakkı yok, fenere herşey serbest. İsmail habire rakiplerin ayağına dalıyor, normal şartlar olsa 41de atılmıştı en kötü.

12'ye 10 oynanan bu maçta tsnin hiç şansı yok.

Hallaç denen herif de yine FB maçında sahaya bırakıyor.

İkinci yarı Onuachu atılır, adam kafayı yedi komik ötesi faullerle. Bu sinir harbinden Fatih Tekke takımını çıkaramaz.

Yabancı var gelmezse şampiyonluk zor, yabancı var gelene kadar bunlar ittirilecek.

Türkiye'de hiç bir hocanın 10 kisi oynama planı yok
Maalesef yabancı maçlarıda izliyoruz 10 kisi ne top oynuyor adamlar bizim ülkede biri 10 kisi kaldimi
Eyvah top ceza sahasından cikmiyor

Herkes ceza sahasina dolusuyor lan topu çıkarsan nolcak yine alicaklar yine geri donucek
10 kisi kalan takım 2 forveti ileri dikecek
Arkasına bir bağlantı adamı aldığı topu uzuna dikip döneni toplucak yada alınan toplara kenara acilip
Oyunu genisleteceksin

Geri
Üst Alt