Aydın Uzunoğlu
Aslan Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.905
- 1.589
- 1.748
Biz ne seyrettik şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam çomar gibi koşmak için yartılmamış ki. İcardiyle en gerideki stoperin mesafesi 60 metre. Ben böyle bi saha yayılımı urganlısporda bile görmüyorumsane daha mücadeleciydi ama yine vasatı aşamadı
neredeyse kelimesi kelimesine ayni cumleyi kurdum arkadasa whatsapptanBerkan cenabetini merkeze aldı. Her şeyi birbirine kattı. At sol beke takılsın. Y gibi diziliş.
Gole bakarsan oyuncu hatası. Ben oyuna bakıyorum o top ileri çıkarılamazsa, Kim nerde belli olmazsa bu pozisyondakini yemezsen bir sonrakini yine yersin. Bide şansa bala 2 yi yersen geçmiş olsun. Bunun yerine 3 lüye döner veya başka bişey dener Liverpool maçı için bir prova yapabilirdi mesela çok daha faydalı olurdu. Bunu yapan bir sürü hoca var.yav ne alaka 10 kısı topa vuramıyor
takımda dağınıklık var zaten sebebi belli değilBu adam çomar gibi koşmak için yartılmamış ki. İcardiyle en gerideki stoperin mesafesi 60 metre. Ben böyle bi saha yayılımı urganlısporda bile görmüyorum
Kendilerine dönüş yolunda hayırlı yolculuklar dilerimKonyalilar 25 kisi deplasman yapmis @Mehmet Mehmetoglu