⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

sara oyunun her bölgesinde top alıyor dagıtıyor bu hayalet lafı nerden cıktı simdi?

gol asist yoktan hayalete mı geldik
Abi Allah aşkına 26 yaşında adam bi sakatlanana kadar gösterdiği performansla sonrası arasında dağlar var ağır herif sanki 35 yaşında gibi saha içinde duran top harici yok adam ne ara pas var ne diagonal var al ver yapıyor bi tek

IMG_20250922_193156.webp

Hadi bismillah. Kazasız belasız inşallah.

Ikiside geri dönmeyen defans yapmayan adamlar yani Konya'da aşırı ofansif cikmis
Jevtovic harici koşacak adam yok orada
Bizimkiler kanattan deneyecek muhtemelen ama konyanin göbek daha zayif ordan denemeliyiz
Muhtemelen alan savunması yapıp bekleyecekler pek geriye kosmalarida gerekmiyor iki oyuncuyu topu taşımak için kullanacak aslında boş konusuyoruz

Erken gelecek bir gol tüm senaryoyu degistirir Futbol değişik oyun

İcardide kilo versin artık yeter yani profesyonel oyuncusun sen 2 kilo fazlam olsun ben kendime çeki düzen veriyorum bi kilo ver fitleş be aşkın olam

aşkın olayım dıyordunuz

simdi herkes icardi düsmanı olmus

1 haftada ne degisti anlamadım

Bizim takımda futbolu kafada bitirmiş veya bitirmeye yakın oyuncu sayısı arttı yine, bu ne zaman olsa Avrupa'da rezil oluyoruz. Kadro yaparken önce genç, disiplinli, hırslı ve iyi koşan isimler yazılmalı. Osimhen, Sara, Barış, Singo, Sallai gibi. Bu tarz adamların sayısı daha fazla olmalıydı. Sane Lemina Sanchez Torreira falan jogging yapmaya devam ederse puansız kapatırsın Avrupa'yı.

Skor kötü giderse çevirecek oyuncu yok, böyle planlamamı olur. Sağbek diye aldığımız adamı hiç sağbek oynatmıypruz buda enteresan.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ciddi bi soru soracam size, bizim kadroda sizi heycanlandiran bir oyuncu varmi? hani top ayagina geldiginde merakla ne yapacagni beklediginiz, sapkadan tavsan cikarabilecek, tribünleri de ayagi kaldirabilecek biri

Bu arada gerçekten şu hali Nesrinden falan 2 gömlek topçu gereksiz abartılıyor sadece biraz kilo verip forma girmesi lazım
en cok elestıren benım icardiyi ama barısın forvet halinden yine iyidir

sabit dursa gol atar diye düsünüyorum

Torreirayı nereye atacaz abi mevcut lemina torreiradan daha kötü durumda inanmak istemiyorsunuz ama lemina 3-4 maç üst üste çıkartamaz sakatlanır
Yok suan iyi degil zaten sara ama lemina yeni geldiginde deneyebilirdi. Ordada torreira gol atmaya baslayinca göz boyadi yerini garantiye aldi. Ama sara basaksehir maci sakatlanana kadar sirtliyordu orta sahayi, torreira nin yapmadigini yapiyordu. Sonra 10 pozisyona atti torreirayi kesmemek icin, ordada bir iyi mac cikaramadi. Sanchez de sol stoper oynayamiyor buda böyle oldu iste.

en cok elestıren benım icardiyi ama barısın forvet halinden yine iyidir

sabit dursa gol atar diye düsünüyorum
Besleyemiyoruz biz forvetleri bu konuda ciddiyim bizim tüm kanat oyuncuları kendine oynayan profil bitane orta açmayı bilen adrese teslim bırakan yok

aşkın olayım dıyordunuz

simdi herkes icardi düsmanı olmus

1 haftada ne degisti anlamadım
Değişen şey süre aldıkça kral çıplak denmesi .

Gayet normal bu arada sahada damızlık gibi dolanıyor. Yılda 10m kazanan bir profesyonel bu.

Futbolda dün yoktur.

Geri
Üst Alt