⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Frankfurt dönüşü ne olur bilemedim ama temizinden 2-0 veya 3-0.

konyada 1 2 tane yaldır yaldır açık alan adam var Apokerimi derde sokabilecek - ismini unuttum.

ama Eyüp maçı gibi olmayacaktır diye düşünüyorum.

Eyüp maçında Sane bir tane kale yakınında şutu bitirse ilk yarıda çok daha erken açılacaktı maç.

Önemli olan sette üretken olmama işini çözmemiz gerek.

Galip geleceğimizden eminim.

Bizim tüm olayımız önde Barış ve Osimhen ile arkada Toreira-Davinson ikilisinde. Bunlar sahada olduğu sürece Türkiye'de herhangi bir anadolu takımına puan kaybetmemiz aşırı sürpriz olur ama bunlardan her eksilen kişi bizim maçta zorlanma katsayımızı arttıracaktır. Bunların ikamesi bir tek Davinson-Singo ile olabilir başkada yok haliyle Sane-İcardi-İlkay'dan en az ikisi sahada ise rakipler ortada cirit atabilir duruma geliyor, dengeyi bulmak rotasyonun şifresi olacaktır.

Sane oynuyorsa ve Barış yoksa diğer kanatta Sallai oynamalı ya da İcardi-İlkay oynuyorsa kanatlar Barış ve Sallai olmalı. Singo sağ beke geçince Sallai ön tarafta asker rolünde çok şans bulacaktır hem iki kanat hem de 2.forvet pozisyonunda.
Toreira yoksa yerine Berkan oynamalı başka şok pres yapan orta sahamız yok. Lemina çapa gibi oynuyor, Kaan zaten tekaüt durumda.

Bu herifin hakem oldugu maçlarda erkenden skor alacaksın ve itiraz etmeyeceksin asla ,normal konuşmaya bile kart veriyor

Geri
Üst Alt