⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

F.Furt macindan daha önemli ligde önümüzdeki 3 mactan 3 galibiyet alirsak sampiyonluk yolunda erkenden cok önemli adimlar atmis oluruz

Beraberlik supriz olmaz. Zaten kol gibi halem vermisler maca. Rotasyon olur mu bilmiyom ama Osi bu maca da cikmasa olur.

Fark açılmasın diye Avrupa deplasmanı dönüşü has adamlarını atamışlar

Uğurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Torreira Sara
Sallai Yunus Sane
Osimhen

Barış çıkarsa yuhlanma riski war. Yedekte dursun. Sane solda oynarsa mal mal çalıma girme işini azaltır belki.

Ha Osi yetişmezse mecbur barışla oynamak lazım

Yahu çok üzgünüm şu an. Bu maçı kazanır şampiyon oluruz da,

Avrupa’da Young Boys’dan 3, afedersin ülkesi olmayan sittiri boktan Kiev’den 3, adı bile sinirden şu an aklıma gelmeyen Hollanda takımından 4, frankfurtlardan 5 yemek için mi?

Futbolcular da yönetim de Okan da protesto edilmeli. Her sene Avrupa'da rezil olunup Tr şampiyonluğu ile resetleniyor camia, Galatasaray Avrupa'da başarı için kurulmuş bir camiadır

Ah şimdi herkes mahvoldu takımda, Konyaspor'u içeride sıkıntısız yenebilmek için 700 milyon yuroluk takım lazımdı.

Vah.

Uğurcan
Singo Sanchez Arda Jakobs
Torreira Lemina
Sallai İlkay Yunus
Barış

Kaybetmek daha hayırlı olur.

Koskoca 3 ayda zamanında yapamadıkları transferleri deneme zamanı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duran topla falan 1-0 aliriz sonra okan yalayicilari cikar yine piyasaya

Futbolcular da yönetim de Okan da protesto edilmeli. Her sene Avrupa'da rezil olunup Tr şampiyonluğu ile resetleniyor camia, Galatasaray Avrupa'da başarı için kurulmuş bir camiadır
Gs komple bitmiş durumda yöneticiler siyasi ve reklam için orada oturuyor.Dursun hariç 1 tane yönetici yok sportif direktör yok okan hoca al sana oyuncu oynat kafası.Okan buruk dahil herkes gitmeli.

Alacagiz fakat sahada en ufak sacmalayana taraftar sert tepki gosterecektir.

Berbat oyuna hocaya sesler cikabilir.

Ama sonucu alacagimizi dusunuyorum.

Superyildizlarimiz show yaparlar. Takke dustu artik.

Sane 90'a cakar
Osimhen rovesata yapar
Yunus 2 adam gecip gol atar

ancak boyle rakiplere boy gosteririz

güvenç oynasın kalede

uğurcan çakıra da hamsi tawa yapın durmadan gol yiyeceğine oturup onu yesin tribünde

Icardi
Baris-Sara-Kutucu
Toreyra-Berkan
Eren-Apo-Singo-Kaan

Hocama kendisini ve takim arkadaşlarını mutlu edecek guzel bir rotasyon kadrosu yaptim.

Geri
Üst Alt