⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Konya minimum 3 tane atar bize. muhtemelen tersten plakayı yazarlar skor tahminim GS 2 - 4 Konya

Recep hocanın talebeleri ne yaptıklarını bilerek çıkıyorlar sahaya. TS ve Alanya maçlarındaki şanssızlığı üzerlerinden atmak için ekstra oynayacaklardır. Arslan da yaralı

Ohh döndük ligimize. Avrupa aşar Okan hocayı.

mhtemelen stadın yarısı dolmayacak!

artık kayış kopmalı !

yeter artık bu adamın yaşattığı rezillikler!

Tam adamını vermişler ama ligde bile mutlu olamıyoruz

Hele kendi sahamızda leş gibi futbol

okan buruk'a hedefimiz avrupa zart zurt diye özel bi pankart açılmalı bu maçta. benim bildiğim galatasaray taraftarı işi yuhlamaya kadar da götürür ama artık tribünleri tamamen sodexocular işgal ettiği için o kadar ciddi bi duruş beklemiyorum. oyuncular maçtan koparılmamalı ama bu rezilliklerin hiçbiri yaşanmamış gibi de davranılmamalı. bu kafayla devam edersek başarı gelse dahi galatasaray'ın esas vizyonundan-misyonundan çıkıp tamamen fenerbahçelileşmek kaçınılmaz.

14 senelik şampiyonsuzluk döneme denk gelseydi forumdan bazıları kesin fenerli olurdu.

Bizim camia kadar ani duygusu değişen camia yok. 1 maçta komple takımı satalim. 1 maçta aman yarrabbi Barcelona mıyız.

Bu nedir ya bu işin ortası olmalı. Fenerli mallarin yaşadıklarını yaşasak büyük ihtimalle 5 kişiye oynardı takım stadı falan da acmazdi ışık masrafi cim masrafi derken tesislere bir bank atarlardi ordan izlerdi 5 kişi.

Orada olacağım ama acaba diyorum bir protesto olur mu o olgunluğu gösterir miyiz? ümidim yok ama tetikte olacağım.

Bırakın L'pool maçının popülizmini, onlardan fark yiyeceğiz zaten, ha 5 ha 6 ha 7, alıştık zaten Avrupa'da gelen geçen 3-4 atıyor.

Sen Konyaspor'u nasıl yeneceksin? Yeah yenersin.

Konya'ya mağlup olunur, L'Pool'dan fark yenir, Okan şutlanır, not alın.

Milyon eurolar harcamamızın nedeni
Konya'yı yenecek miyiz, Kasımpaşa'yı yenecek miyiz vs vs
Aynen

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Sara Torreira
Sallai İlkay Barış
Osimhen

çıkılması lazım

okan buruk'un masterpiece'i

İşte gerçek futbol şöleni diye buna derim, Frankfurt'u hızlıca unutup ligde 7'de 7'ye gidelim. Üst üste Konya-Alanya maçlarını alıp sonrasında Liverpool ve Beşiktaş maçlarına bakmalıyız. Osimhen'de oynamaya başlar zaten bu maçlara kadar.

Geri
Üst Alt