Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.656
- 1.271
- 1.918
Hadi bakalım takım. Fb yenseydi bundan daha önemli olmazdı maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kritik maç baba. Frankfurt maçını unutmamız, coşkulu ve güzel bir oyunla 3 puan almamız gerekiyor.Frankfurt 5 yedikten sonra şu maç sahada yürürlerse taraftar delirir istifa diye bağırmaya başlar.
Zaten tek yapabildigi ligte de yarin puani 6 ya cikartamazda iyi bir oyun. Sergileyemezsek iyice deliririm valla.Yarin yenemezsek vallahi de billahi de okan istifa deriz!
Zaten bir şeyleri düzeltip Liverpool maçına hazırlanmalıyız umarım Frankfurt maçı bazı şeyleri değiştiren maç olur diye temenni ediyorum çünkü başka türlü iyimser bakamıyorum.Kritik maç baba. Frankfurt maçını unutmamız, coşkulu ve güzel bir oyunla 3 puan almamız gerekiyor.
Umudum hevesim acayip kırıldı ya Frankfurt maçında, inan psikolojik olarak çökertti.Zaten bir şeyleri düzeltip Liverpool maçına hazırlanmalıyız umarım Frankfurt maçı bazı şeyleri değiştiren maç olur diye temenni ediyorum çünkü başka türlü iyimser bakamıyorum.
Göztepe, beşiktaş'a 3 attı, en son milattan önce puan alan Paşa puan aldı, futbolun beka sorunu olan yalı çocuğu yani yapısı gitti... Açıkçası halen üzüyor ama şu 3 faktör biraz keyifleri toparladı yarında galibiyet alırsak biraz tadımız yerine gelir.Umudum hevesim acayip kırıldı ya Frankfurt maçında, inan psikolojik olarak çökertti.
Net puan kaybı
Ne akrabalığı Azizim? Allah yazdıysa bozsun.
Sen bidenesinNe akrabalığı Azizim? Allah yazdıysa bozsun.
Hevesini kırma azizim ozcimbomlum daha liverpooldan bir kamyon gol yicezUmudum hevesim acayip kırıldı ya Frankfurt maçında, inan psikolojik olarak çökertti.