SL 25/26 H:6 | Göztepe 3-0 Beşiktaş | MS | 19 Eylül

Olaitan Maestro Juan gibi 3 tane adam alsaydiniz şu takima yedekte beklerdi enerji katardi
O konuda bende hocaya cok kızdım fakat sonradan benim anladığım yinetim ve başkan hocam cok para harcadık baska oyuncu alamayız sana dediler ben eminim ,hocada okadar transfer yapıldı diyerek çıktı canlı yayında ben istemedim dedi yani yonetim yaptırmadı diyemedi yoksa hoca ne yapar eder aldirirdi birilerini

O konuda bende hocaya cok kızdım fakat sonradan benim anladığım yinetim ve başkan hocam cok para harcadık baska oyuncu alamayız sana dediler ben eminim ,hocada okadar transfer yapıldı diyerek çıktı canlı yayında ben istemedim dedi yani yonetim yaptırmadı diyemedi yoksa hoca ne yapar eder aldirirdi birilerini
Bunları kendin uydurup birde nasıl inanıyorsun bazen hayret ediyorum ha, guzel fantazi dünyan var 😅

Gokhanın öylesine cektigi suta bak birde bilerek yapmis gibi uzuluyor direk olunca.

Ne güzel yazmışsın dayıoğlu, cevabın için teşekkürler @Mehmet Mehmetoglu
1758305599136.webp

Bunları kendin uydurup birde nasıl inanıyorsun bazen hayret ediyorum ha, guzel fantazi dünyan var 😅
Niye mantıksız olsun alper ,yonetim transferi kapattık dese taraftar tepki koyacak ama hoca diyebilir, o da çıktı söyledi takim hazir dedi sonuçta okadar para harcandı. Ben elsstiri olarak söylemedim ama baska mantıklı ihtimal yok bence 3 yabancı hakkı varken

ulan 100m harcayıp bir tane c klasman bile oyuncu alamamak anca bu mallara yakışırdı ne büyük rezillik

Lafa bak telefon kulübesinde çalım atmış

bjkyi ligde en son bizim maçta izlemişimdir herhalde ama artık bizim maçları izlemeyeceğim için açtım mecbur

Niye mantıksız olsun alper ,yonetim transferi kapattık dese taraftar tepki koyacak ama hoca diyebilir, o da çıktı söyledi takim hazir dedi sonuçta okadar para harcandı. Ben elsstiri olarak söylemedim ama baska mantıklı ihtimal yok bence 3 yabancı hakkı varken
Mantıklı olan zaten hocanın açıklaması, adam çok oyuncu olunca yonetemiyor 24 oyuncum var hangi birini oynatacam dedi

Geri
Üst Alt