- 10 Nisan 2013
- 58.546
- 41.692
- 3.943
Galatasaray dışında her maçtan keyif alıyor gibisin!!!göztepe çok keyif veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray dışında her maçtan keyif alıyor gibisin!!!göztepe çok keyif veriyor
gs en son ne zaman güzel top oynadı emrah adminGalatasaray dışında her maçtan keyif alıyor gibisin!!!
Kadayıfspor olmaktan vazgeçmemiz lazımYaz kenara yakında rafayı kesecek sergen kadrodan. Memnun değilmiş geri dönmüyor diye. Devre arası gönderecek yer arayacaklar. Biz mi ucuza alsak
kaç takım kaldı renkdaşbu sezon ligde beğendiğim takımlar göztepe, samsun, alanya, trabzon biraz konya bunlarla olan maçlar zor olur onun dışında çok bişey yok
rahmetli benim için inanılmaz uğurlu biriydi şampiyonluk kaybedene kadar engelledim kendisini 3 sene oluyor galiba 4 sene de olucak halada engellidir bende .Huzur içinde yatsın ışıklar içinde de yatsınRahmetli Emre Zeytinli olaydı şimdi
FIRTINAM FELAKETİM HASRETİMMM
Derdi
admirim bu sezon ligin daha zor geçeceğini düşünüyorum kalite düşük diyo herkes ama bu sezon biraz daha iyi gibi geliyo banakaç takım kaldı renkdaş
Juressekjuraşek
Galatasaray’ın kazandığı her maçtan keyif alırım ben çakma Galatasaraylı senigs en son ne zaman güzel top oynadı emrah admin
aklına direkt gelmiyorsa demek ki feramuz her zamanki gibi haklı
futbolu bırak bencePen6 olabilir
Topa vuruyor adam la ne penaltisiPen6 olabilir