- 26 Ocak 2021
- 40.951
- 40.204
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danimarka’da büyük denilen takımları bile büyük takım oyunu oynamıyorAdminim kusura bakma da tek macla yorumunu yapiyorsun
Futbolu daha keyifli degil de tr liginde cok mu keyifli ya en son ne zaman kayseri alanyaspor macini izledin mesela
Su ezikleri ovmek gibi olmasin da bende istemez miyim tr liginin kalitesi daha yuksek olmasini. Ya bizimkinler antreman bile yapmiyor ya Cornelius biz gule oynuyoruz, Holst diyor ki biz devre arasinda ot iciyoruz. Boyle bisey ya tr ligi.
Ama kimse bunlara bisey demiyor, herkes transfer odakli, isim odakli, dram olsun kavga olsun, laflar atilsin, transfer calimlari yapilsin. Boyle devam bakalim nereye kadar
Son iki senede hem feneri tokatladilar hem galatasarayi adminim yapmayin, buyuk oyun oynamaya calisan turk takimlari kim gelirse gelsin tokatlaniyor avrupada. Ya devre arasinda ot icilen kulup su ulkede gecen sene ucuncu oldu ligde djdjd. Daha ne olsun.Danimarka’da büyük denilen takımları bile büyük takım oyunu oynamıyor
Avrupa’da ise kapanarak iş yapıyorsunuz
Geçen sene en boktan döneminde herkese tokatlanan feneri dahi yenemediniz
Bizdeki sorun ise güncelde her yerde büyük takım oyunu oynamaya çalışmamız, Avrupa başarısızlığının temel sebebi bu.
En düşük bütçeli dönemde çeyrek oynadık ucundan Barcaya elendik ya, Danimarka takımlarının her sene yapığı şey bu tarz oyunla ilerlemeye çalışmak
2 sene önce son maçta herkes birbirine verdi şampiyonluğu, kazanmak isteyince kazanabilen takım yok orada
Fatih hocamızın yine iç sahada bir göz göz maçı ile göreve dönecek olması kader değil de nedir. Ekim sonu yakınTebrikleri ve ödülümü almak isterim
Sen benim ne anlattığımı anladığına emin misinSon iki senede hem feneri tokatladilar hem galatasarayi adminim yapmayin, buyuk oyun oynamaya calisan turk takimlari kim gelirse gelsin tokatlaniyor avrupada. Ya devre arasinda ot icilen kulup su ulkede gecen sene ucuncu oldu ligde djdjd. Daha ne olsun.
Diger konular ligin kalitesizligini gostermiyor ki, ligin formati da tr ligine gore degisik tabi. Valla bence dan ligi turk liginden bi tik uste. Maalesef oyle dusunuyorum.
Evet eminimSen benim ne anlattığımı anladığına emin misin
gece gece kafa açma dostumEvet eminim
Salak degilim anliyorum seni
Ortam hafif gerildi lutfen rahatlatir misin bizigece gece kafa açma dostum
Dan takımları gibi kapanan fiziken diri takımlar kurup Avrupa’da başarılı olunabileceğini sadece 1 senede FT dönemi gösterdik diyorum neyi sorguluyorsun o zaman.Evet eminim
Salak degilim anliyorum seni
izmiri cok begenmistim
Tamam abi bende bundan bahsediyorum avrupada ozellikle fizik kalitemiz oldukca dusuk bu her takim icin gecerli. Cok uzaklara gitmeye de gerek yok fb gecen sene mou ile kapanarak bi bok yapmadan nerdeyse ceyrek finale gidecekti.Dan takımları gibi kapanan fiziken diri takımlar kurup Avrupa’da başarılı olunabileceğini sadece 1 senede FT dönemi gösterdik diyorum neyi sorguluyorsun o zaman.
Bizim ligde kazanman gerekiyor o oyun yapısıyla oynasan başarılı olamazsın.
Yani Dan ligi takımları kolay olanı seçiyor, istesek biz de yaparız ama lig başarısını arka plana atarsın.