SL 25/26 H:6 | Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Eylül

Ali gider gitmez 10 kişilik paşa'ya puan kaybetmek...

G1CfMv9WkAA6jsl.webp

Bu Tedescoyu niye getiridiler? Herif Schalkede ilk sezonun da tekrarlanmayacak seviyede duran goldan etkiliydiler diye 2. olmustu ve halen onun ekmegini yiyor herif.

Saadettin kazanmasaydı tahminen yine yatardı Kasımpaşa. Baktılar Saran kazandı beraberliği aldılar. Yoksa tarih yazmamış Kasımpaşa'nın fb'den puan aldığını. Ha beter olun o ayrı konu.

John Duran ameliyat haberi gelse bir de bu hafta 😂

k.paşa tirbünü/tirbün liderleri fb tirbünü ile bağlantılı, fb kökenli insanlar. doğru. yöneticileri de keza fb'ye yakın iş insanları. orası da malum.
ancak futbol sahada oynanıyor. ben 25 tane adamın kollektif bir şekilde bir takıma maçı bırakacağını sanmıyorum.
yenerler ya da yenilirler, ok. bir iki vurduğu girer, belki fark bile atarlar.
ancak fb her maçta olduğu gibi, bu maçta da puan kaybına adaydır. vasat bir kadrosu olan, vasat bir futbol oynayan, sürekli saha dışında kalan, vasat bir takımdır fb.

Okadar basit degil,her anlamda gırtlağına kadar pisliğe batmış bir kulup bunlar, boşuna demiyorlar her takım küme düşer ama bunlar düşmez, alo fatihin kulubu bunlar
Mevzu sadece puan alma degil ,fenerle oynadıkları her maç maçta pislikleri var temiz maclari 1 yada 2dir maximum
Oyle basit şekilde yöneticileri fenere yakin denerek gecistirilemez
Onlarca örnek yazilirda tek bir örnek verelim ,arda gulerin oldugu sezon tam kadroyken stoper oyuncuları saglamken u21 ortasaha oyuncusunu stopere koydular çocuk hem 2 gol yedirdi hem kirmkzi gordu ve ardayı parllattilar
Ve o maçtan sonra çocuğu apar topar kadro dışı bırakıp 3.lig takımına gönderdiler
Yani Rize gümrük filan bunlarin yanında zemzem suyuyla yıkanmış sayılır
Ve kimsede bu pisliklerin yaptığını yüzlerine vuramiyor

ben öyle düşünmüyorum halim ağbi.

penaltımsı maçında da kköy'de puanı alıyorlardı örneğin.

zaten temiz bir camia demiyorum. sadece 25 topçunun kollektif bir akıl ile "fb'ye yatalım" demesi bana pek mümkün gelmiyor. yeşil sahaya çıkan topçu oynar bence. ha gücü yeter ya da yetmez o ayrı.
aga şöyle gireriz ortama :d

Geri
Üst Alt