Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 44.971
- 24.071
- 2.228
Haha kimse soru sormadi sodexoya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar harcama dediğin paranın yarsından fazlası zaten kiralık olan Osimhen'in alınması yani o noktada geri gitme diye.Geriye gitme durumu yok cünkü kimseyi satmadik hüsnüm, yerimizde sayikliyoz kac senedir okadar harcamaya ragmen
Bakıyorum bir çok mesaja alıntı yapıp cevap veriyorsun salla gitsin,seni yeni gördüm,kimsin kimlerden sin?
Kendini iyi hissetmiyor dedi Tedesco.en nesrı nıye oynamadı beyler
2-0 olsa bir halt yapamazlardı. Heriflerin 37 dk gol girişimi bile olmadı. Bedavadan bireysel hatayla golü yiyip adamları canlandırdık.Öyle değil dostum. 2-0 olsa 2-1e gelince yeniden panik başlayacaktı. Bu takımın sorunu avrupada gol yiyince dağılması, milletin de isyanı buna.
koy gitsin takma hicbir seye kafayi.Çok mutsuzdum bugün, bu forumun goygoyu beni rahatlatıyor ya.
Puhahahaha
Selamlar
evet renktaş bu tutum ligde sampiyon yapıyorIster inanin ister inanmayin
Istatistikler yalan söylemiyor
Yabanci hocalar ile sampiyonluk mümkün degil,eger dört büyük takim lige yabanci hocalarla baslarsa anca ozaman olabilir
Cünkü Türkiye de futbolcuya dayali bir düzen var,oyuncu grubu ile arani iyi tutarsan aile ortamini olusturursan basarili olursun
Yabancilar daha profesyonel bir is olarak görüyorlar bu yüzden zorlaniyorlar
Adam ciktigi ilk deplasman da puan kaybetti ayni mancini,tudor,prandelli ve torrent de oldugu gibi