SL 25/26 H:6 | Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Eylül

Bu ne
956b7235aa661da85d2281e4060de393.jpg

Averajpaşa her sene olduğu gibi güzel bir moral gecesi düzenler Fenerbahçe'ye. Kalecileri stoper mi oynar, forvetleri bek mi oynar, artık bilmiyorum nasıl bir fantağzik düşündüler göreceğiz.

Averajpaşa her sene olduğu gibi güzel bir moral gecesi düzenler Fenerbahçe'ye. Kalecileri stoper mi oynar, forvetleri bek mi oynar, artık bilmiyorum nasıl bir fantağzik düşündüler göreceğiz.
Yeni forvetleri kart görüp cezalı duruma düşmüş bile.

Başlangıç fikstürleri gerçekten kolay ve burada 2 kez takıldılar. İyi olma potansiyeli taşıyan takımlar oturunca ve avrupa dönüşü oynayacakları durumda daha çok takılacaklar bırakın bu hafta 3 puanlarını alsınlar zerre önemi yok. Kasımpaşa ile Karagümrüğün kadro kalitesi diğer 16 takıma göre çok daha altta.

Başlangıç fikstürleri gerçekten kolay ve burada 2 kez takıldılar. İyi olma potansiyeli taşıyan takımlar oturunca ve avrupa dönüşü oynayacakları durumda daha çok takılacaklar bırakın bu hafta 3 puanlarını alsınlar zerre önemi yok. Kasımpaşa ile Karagümrüğün kadro kalitesi diğer 16 takıma göre çok daha altta.
21/09 Kpaşa, 24/09 Zagreb deplasman, 28/09 içerde Antalyaspor geliyor. Emre puan almak isteyecektir. Kötü de başlamadı sezona.

Yeni forvetleri kart görüp cezalı duruma düşmüş bile.
Bir önceki maçta çift sarıdan kırmızı kart gören Pape Gueye, erteleme maçı olan Samsunspor maçında cezasını çekmiş gözüküyor. Fb maçında oynayacak.

Tıpkı yeni transferlerin erteleme maçında oynayamadığı gibi, kartların da erteleme maçlarını es geçtiğini düşünüyordum ama kırmızı kart cezası erteleme de olsa direkt sıradaki maça yansıyormuş demek ki.

ooooo gelmiş yine tipini ... takımı . bizimle her maçını şampiyonluk maçı gibi oynarlar feneri zorlamadan 5 tane yerler. bay haftası :D

alanya maçından ümitliydim tuttu ama bu maça imkansız ötesi puan kaybı

Geri
Üst Alt