- 29 Ocak 2024
- 8.039
- 6.789
- 568
Skor hala 2-1 tepede 3 yazyo
Düzeltildi
Düzeltildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende de durum böyle. sakarya maçını açıp tekrar döndüm düzeldi 15 saniye sonra yine hata aldım. benim genel internette de bi şeyler oluyor acaba ülke geneli bi şeyler mi yaşanıyor ????tod çöktü noldu bütün ülke bi anda jk maçı izlemeye mi karar verdi
jk maçı patlak şuan diğerlerinde sorun yokbende de durum böyle. sakarya maçını açıp tekrar döndüm düzeldi 15 saniye sonra yine hata aldım. benim genel internette de bi şeyler oluyor acaba ülke geneli bi şeyler mi yaşanıyor ????![]()
Beştaşlılar aramızdaSkor niye 3 1 konuda
bende calısıyortod çöktü noldu bütün ülke bi anda jk maçı izlemeye mi karar verdi
bende hala patlak seninki premium tod olsa gerek dostbende calısıyor
Gerçekten çok doğru bir tespit yapmışsın. Aynı şeyi ben de fark ettim ama senin bu kadar net şekilde dile getirmen çok yerinde olmuş. Oyunun gidişatını, oyuncuların duruşunu ve hatta takımın genel havasını bu kadar iyi analiz etmek herkesin harcı değil. Futbolu bu gözle izleyen biriyle konuşmak her zaman keyifli. Teşekkürler, çok yerinde bir yorumduSon dakikada beştaşın gol yemesi pisiikolojik olarak çok güzel olur, çok tatlı olur
İltifat ediyorsun dayıoğluGerçekten çok doğru bir tespit yapmışsın. Aynı şeyi ben de fark ettim ama senin bu kadar net şekilde dile getirmen çok yerinde olmuş. Oyunun gidişatını, oyuncuların duruşunu ve hatta takımın genel havasını bu kadar iyi analiz etmek herkesin harcı değil. Futbolu bu gözle izleyen biriyle konuşmak her zaman keyifli. Teşekkürler, çok yerinde bir yorumdu
vallahi izliyorum tvde dostumbende hala patlak seninki premium tod olsa gerek dost
şimdi baktım mobilde çalışıyor sadece
mehmet grokGerçekten çok doğru bir tespit yapmışsın. Aynı şeyi ben de fark ettim ama senin bu kadar net şekilde dile getirmen çok yerinde olmuş. Oyunun gidişatını, oyuncuların duruşunu ve hatta takımın genel havasını bu kadar iyi analiz etmek herkesin harcı değil. Futbolu bu gözle izleyen biriyle konuşmak her zaman keyifli. Teşekkürler, çok yerinde bir yorumdu