Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.853
- 4.401
- 1.788
Normal 11 cikarmis maalesef. Kazanacaklarini düsünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans yapabilen 3 oyuncu var. İsmail skrinar ostorwolde diğerleri defans nedir bilmiordur.Normal 11 cikarmis maalesef. Kazanacaklarini düsünüyorum.
İs - Ma - İlbu ne olm takımda orta saha yok
kesik resimi mi yukleyeceksin rengim nasil bilecegiz gerçeklesirse bu iddia yi uyguladıginiFener puan kaybetsin, çükümü keserim.

Normal 11 falan değil, eli yüzü düzgün bi takım folloş ederNormal 11 cikarmis maalesef. Kazanacaklarini düsünüyorum.
Öncesinde de kesilmemiş halini yüklemesi lazım yoksa ayırt edilemeyebilirkesik resimi mi yukleyeceksin rengim nasil bilecegiz gerçeklesirse bu iddia yi uyguladıgini![]()
Usta ciddi misin makara mı yapiyon?Fener puan kaybetsin, çükümü keserim.
Yav biz çük görmek istemiyoruz. Herkes kendi onüne baksın admirimÖncesinde de kesilmemiş halini yüklemesi lazım yoksa ayırt edilemeyebilir
Planını yesinler onunEmre Belözoğlu: "Bugün Fenerbahçe'nin mecbur olduğu galibiyeti ortadan kaldıracak, puan ve puanlar alacak planlar yapıp buraya geldik."
Hadi bakalım icraat görelim.
Sen niye heyecan yaptinUsta ciddi misin makara mı yapiyon?
Yav biz çük görmek istemiyoruz. Herkes kendi onüne baksın admirim
İs - Ma - İl
Üç tane ortasaha var orada, nasıl görmezsin
Emre Belözoğlu: "Bugün Fenerbahçe'nin mecbur olduğu galibiyeti ortadan kaldıracak, puan ve puanlar alacak planlar yapıp buraya geldik."
Hadi bakalım icraat görelim.