SL 25/26 H:7 | Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor | MS | 28 Eylül

1759081819657.webp

antalya'nın yedeklerde boli diye bi zenci gördüm stormdan hızlıdır heralde oyuna sok bello galibiyet yakın

Kartal'ı ne kadar geç getirirlerse o kadar iyi. Bugün puan kaybederlerse direk ona giderler.

kayseri ms beraberlik

fb skiniar gol atar 5k atıldı

biz bu mala nasıl sabretmisiz lan
sürekli top kaybı
Bu şeriatçı aptal yüzünden CL den elenmiştik. O zaman bu mala söverken, GSC üyeleri sadece Kerem'e bağlamak olmaz diye kafa açmakla meşgullerdi. O sezon CL de kaçırdığı pozisyonların olduğu bir video yapmışlardı. Geçen Twitter'da onu görünce küfür kıyamet dümdüz gittim yine.

fener cidden cok kötü takım,mou berbat takım kurmuş ve işin kötüsü ,aykut degil klopp gelse düzelemezler bence

Şu alanyadaki ogundu olsa kacirabilirdi ama kesin bir kırmızı filan olmustu Antalya ya hızlı bir forvet lazım acaba yedekte yokmu

Fener komple rezalet kerem ayrı rezalet kaç tane top kaybı yaptı sayamadim

Solda topu alınca ilk kafayı kaldırıp forvet arıyor bakıyor Nesry taaa arka direkte mecbur topu öldürüyor bizde icardiye barışa sisiriyordu uzun

Benficada pavlidis yanaşıp 2 ye 1 yapiyordu

Kerem kapalı savunmaya alıp 3 kişiyi geçip gol arıcak yetenek setine çok az sahip denk gelirse

Yunus forvet dahi olmasa o topu ordan alıp kaleye kadar gidebilecek yetenek setine sahip fark burda

Geri
Üst Alt