Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
İcardi, kerem'i bile topçu yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem atar desen daha iyi olurdu
İyi deseydin tşk geçecektim senle. Rezalet bir fb var sahada kimin ne oynadığı belli değil. Teleskop hocam acilen toparlanmalı bu maçla beraber gitmesi hiç de uzak değilIzlemiyorum ki knk o yuzden sordum zaten
her sezon bi takımdan 5 yiyoruz bu bizim uğurumuz olduniye 5 yıyen sampiyon olmustu
ben etmedim bu arada , edenler vardı da ben konusundan bile atıldım yanibiz bu mala nasıl sabretmisiz lan
sürekli top kaybı
tamam dostumher sezon bi takımdan 5 yiyoruz bu bizim uğurumuz oldu
kerem diye ağlıyordun!!!!!k akoglu
14 top kaybı
rekor gelıyor 90 dk kalırsa
kerem ve nene gibi 2 tane kontra oyuncusuyla oynayacaksan ortasahayı cok iyi kapatman gerekŞu alanyadaki ogundu olsa kacirabilirdi ama kesin bir kırmızı filan olmustu Antalya ya hızlı bir forvet lazım acaba yedekte yokmu
Fener komple rezalet kerem ayrı rezalet kaç tane top kaybı yaptı sayamadim
Solda topu alınca ilk kafayı kaldırıp forvet arıyor bakıyor Nesry taaa arka direkte mecbur topu öldürüyor bizde icardiye barışa sisiriyordu uzun
Benficada pavlidis yanaşıp 2 ye 1 yapiyordu
Kerem kapalı savunmaya alıp 3 kişiyi geçip gol arıcak yetenek setine çok az sahip denk gelirse
Yunus forvet dahi olmasa o topu ordan alıp kaleye kadar gidebilecek yetenek setine sahip fark burda