- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Topa vurmak yasak miValla normal akista izleyince osimhene öküzün birisi oyle tekme kaldırsa penaltı isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa vurmak yasak miValla normal akista izleyince osimhene öküzün birisi oyle tekme kaldırsa penaltı isterdim
Adam kafasinida soktuğu icin topla beraber yuzede az veya cok geliyor ,benzeri olsa bizde penaltı diye söylerdikTopa vurmak yasak mi
Aynısını düşunüm ben de valla. 15 puanla bitirecek değillee yaNe olacaktı yav, fener 34 maçın 34ünde puan mı kaybedecekti?
Kağıt üzerinde kazanması en olası, kafadan 3 puan yazdıkları bir iç saha maçını bile göt zoruyla, osuruktan bir penaltı ile kazanabiliyorlar ancak.
Tekme geldiği nerde goruluyor. Var mı videosuAdam kafasinida soktuğu icin topla beraber yuzede az veya cok geliyor ,benzeri olsa bizde penaltı diye söylerdik
Sowun golu abi mart 2012 de.. semih yüzünü öne doğru attıAdam kafasinida soktuğu icin topla beraber yuzede az veya cok geliyor ,benzeri olsa bizde penaltı diye söylerdik
Bacağı öküz gibi kaldırdığı an adamda kafayı uzatıyor yani penaltiyi almaya çalışıyor ,pozisyon disardami icerdemi esas tartışmalı kısım oTekme geldiği nerde goruluyor. Var mı videosu
Çizgide ise penaltı zatenBacağı öküz gibi kaldırdığı an adamda kafayı uzatıyor yani penaltiyi almaya çalışıyor ,pozisyon disardami icerdemi esas tartışmalı kısım o
Penalti.vucut icerde duruyor ne yazikki
2 golle 4000 gitti yaSergen iddaa filan mı oynadin lan
taraftarlarıda uyanıyor evren,memnun olan pek görmedim yanı cogu oyuncu ve tedesco topun agzındaBu haram iki puan bir maçta 90+ golüyle bize geri dönecektir Allahin adaleti gecikir ama şaşmaz hep gördük hep göreceğiz