⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Kural hatası dedikleri neydi?
Cengiz, kel olan çıkmadan mı girdi?

Çok formda olan bazı oyuncularımız takımı ayakta tuttu

Uğurcan, Torreira, Lemina inanılmazlar

İlkay'da bugün çok önemli katkı verdi hem golü hem de 10 kişi kaldıktan sonra regista rolüne geçerek takımı rahatlattı çok büyük tecrübe

Bu forumdakiler neden hic biseyden memnun olamiyor.iyi veya kotu 10 kisi kalmissin mac 0-0da degil ,0-1 ken gol atiyorsun .yani on kisiyken rakibi 1-0 yeniyorsun .Burda takdir edilecek bi performans var .Demekki bi mucadele var.ama bakiyorum biri ona salliyor, biri suna salliyor.Nasil taraftarlik bu cozemiyom.Daha bunda dort bes gun once liverpoolu yenmissin ,rakibe yenilsen sacma sapan seyler konusulacakti ama bunu konusturmamak bile bisey.Okan Buruk gelmeden once 10 kisi mac cevirmeyi birak 10 kisi takimlari yenemiyorduk bile.

Bu rizeliyi o paralara satmayarak büyük hata yaptık 40-50 ye filan lookman gibi bi adam alabiliysedik inanılmaz birşey olurdu..

Anlamazlar. Çünkü hepsi fifaci fmci tayfa. Çocuk oyuncağı sanki derbide böyle 10 kişiyle mücadele etmek
Aradaki kadro kalite farkı okadar belliki Davinson atıldı tamam singo dursa Davinson yerine geçecek sallai beke gelecek lemina yerinde kalacak yeminle kazanirdik

Ikinci yarı 10 kişiyle futbol oynayan rakibi yaslayan golü bulan yine bizdik

Barış maça gelmiş olsaydı kazanmıştık
Tam tersi olsa İnönü de 10 kisi kalıp maç 1-0 olsa
5-0 biter maç iki takımın kadro kalitesi arasında uçurum var

İlk devre yerden top oynamadik ki ilkay yunus biseyler yapsin. 3 ya da 4 tane auta top 50 yane defans pasi sonrasi.

Mertin de 5 dk yemesi.

İlk yari buydu zaten.
Aynen katılıyorum sevgili Can fakat takımın inanılmaz yorgun olması ve bundan ötürü hiçbir şekilde baskı kurmamaları Jk'nın at koşturmasına sebebiyet verdi. JK'nın sert oyuncuları bizim yorgunları sürekli yere sürükledi.Hakemde takdir haklarını nedense rakipten yana verdi.Mert konusunda da ;artık bu konuda kural çıkmalı şu kadar saniye sonra çıkmazsa ceza diye.Sürekli bekletti.Ama sözün özü bugün çok yorgunduk .Çok.

İlk yarım saatte iki tane sahanın en atlet güçlü fizikli adamını kaybettik takım inanılmaz yorgun bu bilgisayar oyunu değil 34 maç kazanalım şu şartlarda iyi skor diyebilirz ki yarın belkide 1 puanımız daha anlamlı olacak bu işler belli olmaz..
katılıyorum ,bugun özellikle 10 kişi kaldıktan sonra hem oyun hem skor olarak ezilsek işte ozaman eyvah diyebilirdik ama biz 2.yarı hem refleks verdik hem dogru oynadık
bazı oyuncularımızda hemde hocamızda puan kaybı olunca hatlarını daha iyi goruyor bence

Bu forumdakiler neden hic biseyden memnun olamiyor.iyi veya kotu 10 kisi kalmissin mac 0-0da degil ,0-1 ken gol atiyorsun .yani on kisiyken rakibi 1-0 yeniyorsun .Burda takdir edilecek bi performans var .Demekki bi mucadele var.ama bakiyorum biri ona salliyor, biri suna salliyor.Nasil taraftarlik bu cozemiyom.Daha bunda dort bes gun once liverpoolu yenmissin ,rakibe yenilsen sacma sapan seyler konusulacakti ama bunu konusturmamak bile bisey.Okan Buruk gelmeden once 10 kisi mac cevirmeyi birak 10 kisi takimlari yenemiyorduk bile.
💯

Valla kusura bakmayın okan hoca yüzünden maç buraya geldi. Yahu takım 2 maçlık efor sarfetmiş liv maçında, niye neden yani, yedekte adamın olmasa tamam neden aynı 11 ?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atçı sergen rakibin 10 kişi kalması planlarımızı bozdu derse şaşırmam herifler ne güzel topu bize bırakıp kontra yapıyolardı keyifleri bozuldu

2.yarıdaki oyunu beğendim ama ilk yarı neydi öyle ya rezalettik. Şu bjkyi normalde rahat yenmemiz lazımdı 10 kişi kalmasak. Lemina ve Torera muhteşem oynadı özellikle Lemina.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray taraftari güç zehirlenmesi yaşıyor. 34/34 yapacağını sanıyor

Normalde İlkay Barça da ve city de bazı donem ikinci santrafor gibi Mertens gibi oynadı acaip skor üretti ama çocuğu oralara sokamiyoruz o formasyonu muz yok ilk defa girdi oraya anında yazdi

Geri
Üst Alt