⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Rotasyonu milli aradan sonra ki akbil maçında yaparız bence ,simdi derbide rotasyon yapmak tam saçmalık olur

Bongo congo forvetimiz olsa bu maçta iş yapardı osimhenin sakatlığı + icardi ile oynanmıyor o taktik.

Yine karaborsa ya gitti biletler. 2 dakikada nereye kayboldu. Şimdi de etkinlik satıştan kaldırılmıştır diyor passo

dün seninle yarışan bugün herkes perişan

Bence rotasyonsuz aynı kadro ve aynı ciddiyetle bu maçıda geçmeliyiz.JK bize her zaman ters geliyor.Geçen senenin acısını unutmadık.O nedenle ben kendi adıma rotasyon vs beklemiyorum.Oyuncularda kaza bela olmadığı sürece rotasyon beklemiyorum.Bu maç o maç değil.

Beşiktaş savunmanın hiç bir türlüsünü yapamayan, hem takım hem de bireysel oyuncu anlamında çok kötü bir takım. Orta alanda son maçta bilhassa Orkun ile Ndidi hep boşluklara dribbling ile çıktılar lakin 2. yarı nefes alacak halleri kalmadı bunu denemeyeceklerini ve bekleyerek oynayacaklarını düşünüyorum. Cerny ise geçen senenin fizik olarak gerisinde 1 kere git gel yapınca 3-4 dakika stop yapıyor, yakın oynanırsa çok bir şey yapamaz çünkü sadece hedef merkeze topu verip koşmak durumunda kalıyor eğer o bloğu kaparsak hücumda üretecekleri hiç bir şey kalmıyor. Tehlikeli oldukları tek şey ve bize de ters gelen durum kontraları olacaktır. Rafa ve Toure ile iyi oynuyorlar, oradan bir şey çıkarırsa çıkarırlar gibi duruyor.

Sergen'in pandeminin başladığı dönemde oynadığımız 0-0'lık bir maçı vardı o şekil kitlemeye çalışacağını düşünüyorum zira geçen yıl yaptığı spor programında tıynetini belli ediyordu, kontralara çok dikkatli etmeliyiz ve set hücumunda agresif olmak durumundayız.

Bizi değerlendiremiyorum zira kadro ne olacak hiç belli değil çünkü Osimhen'li ve Osimhen'siz oyun bambaşka oluyor. Sane ile İcardi'yi hiyerarşi gereği son maçta oynatmadığı için şimdi kesin oynatacaktır geri kalan kadro ve diziliş ne olur ancak stada gittiğimde görmüş olacağım. :)

Peşinen yazayım beraberlik bence Osimhen olmaz ise çok bozmaz, linçlemeyin lütfen :)

Bu maçta rotasyona gitmek ağır saçmalık olur, ligi koparmamız lazım ki CL'ye iyice fokus olalım.

Osimhen yerine İcardi , Yunus yerine Sane oynayabilir.. Eğer etkisiz performans gösterirlerse erken değişiklik iyidir bence..

Geri
Üst Alt