⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Bu günler icin dedik rotasyon icin u23 oyuncu alin diye ,kiralik olsa yeterdi. Misal kanata Saneyi atarsin orta saha peki? Bir Sara var diger ikili oynamasi gerek keza stoper icin de bir yedek lazimdi. Ilk yari bu isi bitirmemiz gerek en az iki farkli ikinci yariya girersek sirf kontraya ciksak biter bu is, aksi halde zaten iyi olmayan kondisyonumuz ikinci yeri bizi bitirir.

4 ve üzeri fark istiyorum
22375.webp

birkaç gün önce sahadan pert şekilde ayrılmasak rahat alırdık derdim ama şimdi bilmiyorum açıkçası . o tempoda normal bir insan evladı ya kalp krizi geçirir maçtan sağ çıkarsa bile en az 10 gün kendine gelemez :)

Bjk maça Liverpool'u yenen takımı yendik demek için ekstra motive çıkacaktır. Bugün ciddiyeti 90 dakika korumalıyız.

8jkyi övenler muhtemelen ozet harici 90 dk macini izlememiş olanlar ,o yüzden cok kaale almayın, barca anlatıyorlar sanki :)

Bjk ye çakınca bjk yarıştan tamamen kopar.Fener Samsun deplasmanında yüksek ihtimal takılacak zaten.Lig tv yi kim izleyecek?Bu maçta bize operasyonun âlası yapılacak görürsünüz.

Geri
Üst Alt