⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

adamlar 10 kişiye bile bekleyerek oynuyor.. topu kazanınca zaten arka boş.. sakinler..

maç okanın hatası.. net geçişler daha ilk dakikadan belli oldu saçma sapan bir formatla arkayı açık bırakarak oynuyor.. topu bırakıyor adamlar sonra da kolayca çıkıyorlar..
Kadro aynı ama taktik yapılmamış, hemen gevşemişler. Kompakt oynamazsan bir şey yapamazsın bu düzende. Lemina, Torreira ve İlkay bir kişilik top oynamadı toplamda şimdiye kadar. Yunus topa dokunmadı daha

Hala ciddiya almıyorlar maçı falan diyorsunuz yaa inanılır gibi değil.
Takım bu.Bçyle maçlarda iyi oyun falan yok.
Ulan rotasyon yapsan me olacak.

2.yarı ortasaha bosaltıp icardiyi alırsa hoca bugun yuhalanır ,umarım yapmaz bunu

Jk mükemmel takım savunması yapıyor helal olsun hakettiler maçı. Kapattım maçı da 3 min yerix

Yenilecegimizi net olarak biliyordum zate. Böyle maçlara rotasyon yapacaksın ki yedeklerde kendini göstermeye çalışsın. Liverpool yendik diye havalara girmişler. Adamların planı belli bir kere Kocaeli Kayseri maçlarını izledim mi Okan hocam bir kere arkada açık veren her takımı mahveder bjk . Bir kere izleseydin bari. Tek hücum organizasyonumuz Barış ve uzun toplar hiçbir yerleşik planımız yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

singo sakatlandı üstüne davinson kırmızı yiyince mecburen leminayı stopere çekti kadroyu yeterli gören büyük hocamız

yorgunluk + yanlış taktik jk liv gibi değil palace gibi oynuyor sende ona göre hazırlyacaktın takımı

Geri
Üst Alt