⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

jknın oynayacağı tek bi oyun var ya bekleyip geçiş kovalayacak şunu amatör hoca bile bilir niye bu kadar açık oynuyosun zaten ön alan presi falanda yaptığımız yoktu

Barış goşü yedirdi, kırmızıyı yedirdi, üstğne de ne kadar zorlama şut varsa hrpsine vurdu pas vereceğine

Haa hocaya da 2 laf
İşte azcık kafası çalışan bir hoca senin taktiksizliğini böyle yüzüne vurur

Oyuncular o kadar istekli olmasa rüyanda görürdün liverpool yenmek falan
Bir de dyor premier lig istiyorum diyor

Çek git hemen bence

her bjk maçına aynı

karşıda sergen de olsa şenol da serdar topraktepe de solskjaer de olsa aynı

barış da olsa zaha da olsa başkası da olsa aynı

çünkü galatasaray takımı bjk maçlarına taktik ve mental açıdan hazırlanmıyor

lüzumsuz fair play söylemi, okan burukun bjk zaafı gerçek galatasarayı hep bu maçlarda kötü gösteriyor

Alayının götü kalkmış özellikle yerliler biz olmazsak hiçsiniz kafasındalar.

Yahu ne yorgunluğu.Yeter arkadaş yeter yahu.iki tane ciddi kapanan takıma karşı rezil oyun.sanki rotasyon olsa farklı olacak.
Evet farklı olacak. Bu takımın her Avrupa kupaları başladığı dönem ligde düşmesi rotasyon yapmamamizla direk alakalı. Ne zaman Avrupa'dan eleniyoruz tek kulvara dönüyoruz performans artıyor. Ne vardı Sallai,Sane,Sara,Eren, hatta Arda gibi oyuncular başlasa ne olurdu daha da eklenebilir Berkan vs.

şu boktan takıma yenilmeyi ben kabul edemiyorum istifa , bu kadar basit.Liverpool çok kötüymüş demekki.İstifa direkt şu rezil varlıklara yenilmenin izahı olamaz

Barışı çıkart döner bu maç ön tarafı çok bozuyor

Sanchez ve Barış zıvanadan çıktı demiştik. Birisi geride diğeri ilerde kafasına göre takılıyor. Maçı sabote ettiler beraber. Ayrıca Liverpool maçı gibi hem fiziksel hem zihinsel açıdan inanılmaz zorlayıcı bir maçtan sonra tadında rotasyon olmalı demiştim yine. Eren, Sane, Icardi, Sara, Sallai 11 başlayabilirdi. Bu maçı yenilirsek tamamıyla hocaya yazacak. Şu leş Bjk'yi potaya sokacağız.

Golde de kırmızı da kartta da büyük hatalar Barış’ın

Şunu satmadıkları gün en büyük hataydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan'ın 60'a kadar hiçbir şeyi ellememesi lazım. Sara-İlkay dışında yapacağı hiçbir hamle yok.

Değişiklikleri maç başlamadan yapacaktı

Geri
Üst Alt