Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.963
- 4.933
Yav tamam beke koysun o halde.barış kötü oynuyor ve devrede çıkarmayacak kenardaki çünkü ne yapacağını bilmiyor yanındaki vasıfsızlar ile birlikte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav tamam beke koysun o halde.barış kötü oynuyor ve devrede çıkarmayacak kenardaki çünkü ne yapacağını bilmiyor yanındaki vasıfsızlar ile birlikte.
Takımın alışık dahi olmadığı yüksek tempo sonrası gayet rotasyon idealdi adamlar içimizden geçti.herkes liverpool macı kadrosuyla oynansın dendi
rotasyon yapsak hocaya niye rotasyon yaptın fırcası atacaktınız
Alanya maçı geçen senki direkt aklıma gelen.Geçen gün düşündüm son 2 sezonda geriye düşüp çevirdiğimiz maç hatırlayamadım
Bizim takım geçiş ve fizik takımı. Set oyunu ve geriden oyun kurmayı bilmiyoruz. Bildiğimiz şeyi yapalımAbi şişirmeler de öyle vuruyoruz ki koşarken oyuncumuz sakatlanıyor.
Kilit açmayı beceremiyoruz. Sette yaptığımız bilinçli hiçbirşey yok. Yavaş oyun zaten hep var. Bide üstüne Barış sıçınca bu maçı çevirmek mümkün mü evet ama çok zorGeçen gün düşündüm son 2 sezonda geriye düşüp çevirdiğimiz maç hatırlayamadım