⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Kartallı fbye karşı da aynı oyun vardı adamlar farkı kaçırmıştı ama bu sefer jk kaçırmaz

Su takima yeniliyoruz ya ben birsey demiyorum. Ne beyinsizligi ne de yorgunlugu kabul edemiyorum. 100k ya kimse oynamiyor. 2 günde bir mac da yap denmiyor. 5M yillik maasiniz var, adam gibi oynayacaginiz bir sezonda 10 15 mac var. Onu da basaramazsan, ben ne anladim bu isten. Konya icin almadik ki abi bu adamlari

Gereksiz yere bırakıyoruz kendimizi

Ayakta kalın mücadele edin

Herifler hic bi skm oynamadan bir gol attilar bir de eksik kaldik. 45 dakikada daha 50-60 pas anca yapmislardir. Tek yaptiklari Mert'e geri donup uzun oynatmak. Carsamba'dan beri bu topcularin geberik oldugunu gormemek icin kor olmak lazim yaw. Ne bicim hocasin be?

Barış birazcık devre arası göndersinler diye salıyor gibi hissediyorum ben artık ufaktan

her dakika aslında daha iyi takım olduğumuz belli

ama takım başta motive değildi sonra osimhen ateşledi ama bu kez de dağınıktık

Burdan maç çevrilir mi çevrilir ama adam gibi Galatasaray gibi oynarsan.
10 kişiyle çok takım maç kazanmıştır ama sahadaki takım 10 kişiyle kazanacak karakteri koymuyor üstüne CL dönüşündeyiz muhtemelen 9 kişilik peformans göstereceğiz 10'da olmayacak.

Beraberlik müthiş olur

Bu maç öyle bir maç artık

Muhtemelen 10 kişi kalmamıza rağmen şuursuzca yüklenip arkamızda 50 metre alan bırakacağız, Rafa yine aynı pozisyonu yakalayacak ve 2'yi yazacak, sonrası Allah ne yazmışsa.

Geri
Üst Alt