⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

O mesaj ne ki
Okan buruk başlığında ne yorumlar var hocalığına dair
Ben bile o kadar gömmedim hocayi
Hakaret bile etmiyorum artik twiiterda maç esnasında sinirlenince
Ama burdaki gizli saklı bazi fanatiklerin kalbini kirdigimizdan bana takiyo herkes
Bende saldım bu samimiyetsiz arkadaslari
Arkadan iş çevireni sevmem

evet görelim hocalığını o zaman.
Uğurcan-Singo-Davinson-Apo-Jakobs-Torreira-İlkay-Sane-Barış-Icardi-Osimhen çıksın bakalım , yoksa bu transfer obezliğinin bir anlamı yok

sergen bugunkü macın 2.yarısından sonra tırsmış gibi ,toplantıda bize basarılar filan diliyor gerçi okan hocayla kankalar o da var

sergen bugunkü macın 2.yarısından sonra tırsmış gibi ,toplantıda bize basarılar filan diliyor gerçi okan hocayla kankalar o da var
Onun hayalinde de bir gün Galatasaray'da çalışma hayali var. O yüzden hep olumlu konuşuyor Galatasaray ile ilgili.

O mesaj ne ki
Okan buruk başlığında ne yorumlar var hocalığına dair
Ben bile o kadar gömmedim hocayi
Hakaret bile etmiyorum artik twiiterda maç esnasında sinirlenince
Ama burdaki gizli saklı bazi fanatiklerin kalbini kirdigimizdan bana takiyo herkes
Bende saldım bu samimiyetsiz arkadaslari
Arkadan iş çevireni sevmem
Kimki onlar

Bu maç tamamen Liverpool maçına bağlı. Liverpooldan olası puan aldığımız senaryoda bu maç bizim için bir nebze kolay olur. İkinci senaryoda bir iki farkla yenilirsek Liverpoola bu maç bizim açımızdan tamamen 3 puan odaklı olur. Son senaryoda maalesef farklı yenilirsek Liverpoola jk ye de puan verebiliriz.

Eğer kazanmaya oynarsa ki salı günü maç yapacağımızı da dusunursek

Ikinci bölgede bekleyip topu Beşiktaş'a verip kontra oynarsak kolay maç olur

Yok biz oynayalım dersek çok geçiş yeriz
Liverpool yenilgisi sonrası risk almaz bence topu rakibe bırakacaktır

Barış Osimhen Yunus üçlüsü ile rahat bir maç olur tahmini 2-0 veya 3-1 biter

şuan avrupada ortalama 1.48 oran veriyor bize, türkiye de 1.25-1.30 çıkıcaz görünüyor. Baya favori çıkıcaz

koymuşum jkye takım ağır yoruldu yenilsekte sıkıntı yok

Liverpool a koyduk, geçti gitti..

Konsantrasyon.. Oyna devam..

Geri
Üst Alt