⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Takım dün akşam çok efor sarf etti. Bjk maçına kadar ne kadarını toplarız bilemiyorum. 1-0 olsun bizim olsun.

Sane, bu maç kendine geldiğin maç olsun artık birader. Şu tinercilerin boş muhabbetlerini duymak zorunda bırakmayın bizi.

rotasyon olmalıysa ilk torreira dinlenmeli , o yüzden bilmiyorum yani teknik heyet karar versin

Yenmek demek milli ara öncesi Alanya-Liverpool-Bjk maçlarını 9 puanla kapatmak demek. Çok önemli maç. Konsantre olup, takımca oynamazsak topun peşinde koşturur dururuz. Baskıyı kuramadığımız anda bütün hava dağılır.

Sane her türlü oynar. Lemina veya Torreira'nın durumuna göre Berkan'ı oynatırdım ben. Yeter ki onlar kadar koşup, mücadele edelim. Kalitemizle golü buluruz mutlaka.

şansızlığımız son 10 yılın en iyi bjksine denk geliyor olmamız yoksa başka problem yok

Parola mutlak galibiyet ve tutkulu oyun

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Eren
Ilkay Torreira Sara
Baris Osimhen Yunus

Jakobs ve Lemina milli takima gidecekler ve yogun mac temposunu kaldiramiyorlar o yüzden onlarin dinlendirilmeleri makuldur

Gerisi Liverpool macinin kadrosu zaten

Ama banko Icardi‘yi oynatacak bence maalesef

Hey there cutes, put on your dancin' boots
And come dance with me
Come dance with me, what an evenin' for some Terpsichore 🎶

Toshiro Mifune Dancing GIF

Son düzenleme:
Bu maçı almalıyız başakşehirde puan kaybı olabilir ama bu maçı almak lazım

Baris osimhen vs pozisyonlari harcamazsa 4-5 atariz bjk sahamiza gelemez rahatta kalin

Mekanin sahibi kim göstermeliyiz. Taraftar, teknik ekip ve oyuncular ayni gaz devam etmeli

Geri
Üst Alt