⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Şunları artık ciddiye alma zamanı geldi.

Her sene silklemediğimizden boş boş konuşuyorlar. Dün akşamki gibi bir maç daha çıkarıp milli araya dosta da düşmana da bu takımın termiatör olduğu hissini verip girmemiz lazım.

Tamam güldük eğlendik, sırada bu var. Aynı futbolu oynarsak Allah beşiktaşa merhamet etsin çünkü biz etmeyeceğiz :asd:

Osi durumu ciddi değilse çok şey değişir. Bu maç Osi'nin de duruma bağlı biraz.

Yunus Liverpool macinda yorgun ve temposuz gorundu. Defansa yardim etti ama 1-2 pozisyon disinda pek bir etkili oyun oynamadi. Sane'yi kazanmamiz gerektigi gercegi de var, muhtemelen Liverpool kadrosu ile cikip Sane > Yunus degisikligi yapar.

Osimhen saglam ise bu maci kazanmamiz daha yuksek ihtimal, Icardi ile zorlaniriz malesef.

8'de 8 bize inanilmaz katkı saglar, ligde de bence rakipler yavastan mental çöküş başlatır.

Ama konsantrasyon olacak mi, ondan emin degilim. Malum Alanya macinda yaptiklarimiz belli, 30 dk baskı yedik, sonra Liverpool'a karsi pozisyon vermeden neredeyse maci bitirdik. Ayni oyuncular, ayni teknik direktor.

Yenersek buyuk is basarmis oluruz, Sergen de son aciklamasinda takimina güvenmedigini imâ etti - bence defansı sağlama almaya calisip gecis oyunlarda Rafa ile pozisyon arayacak. Onun icin Liverpool maci gibi konsantrasyon olursa yeneriz, olmazsa puan veririz.

Galibiyet çok önemli ama bu sefer sadece 2-1 bitsin istemiyorum

Milli ara varsa dinlendirmeye gerek yok.
En kötü 70 dakika oynasınlar

8/8 yaparsak OB rekorunu yeniler. Rekor deyince aklıma @Can Erden geldi çekinerek yazıyorum.
İstersen 34/34 yap. Kendi ligimizin isleri rekorlari degerli tabii ama sezon sonuclaninca konusulmali , basari gelmezse anlami olmuyor cunku.kelime olarak cok abartiliyor cunku. Ligi kirma demek, erken domine etmek demek "rekor" demekten cok daha degerli geliyor bana.

Ligdeki hic bir rekor dun yasadigimizin tirnagi olamaz. Ona bakarsan CL yeni formatinda da turk takimlari icin rekor kirdik 3 puan almis olarak(saka tabi) ama dunun sonucu sen gruptan cikarsan anlamlaniyor. Ben hep oyle bakarim.

Sezon icinde ,fisktur devam ederken, sonuclanmamisken teknik ekip/oyuncu ya da ceket tayfa rekor dediginde "anlamsiz" geliyor o an icin. (Taraftar icin tabii ki demiyorum bunu)

Beşiktaş'ın defansı çok kötü, hücum hattı ise hızlı ama bal yapmayan arılarla dolu. doğru takım savunması ve doğru presi yaparsak rahat kazanırız.

Geri
Üst Alt