⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Derbilerin havası farklı olur klişesi doğru. Konsantrasyonu üst seviyede tutmak lazım. Mücadele etmezsek puan kaybı yaşarız.

Guclu oyunla galibiyet bekliyorum. Mac seceni carmiha gererim

Liverpool maçında toplam 103 km koşulmuş.. Çok mücadele edildi ama ortalama bir lig maçından daha az bir koşu mesafesi..

Dinlenmek için yeterli bir süre var, kaldı ki takım 1 tam gün dinlendi..

Başta Singo ve Jakops olmak üzere takımı hiç bozmadan üstüne koyarak gitmeliyiz.. Belki Lemina dinlendirilebilir.. Osimhen de sadece kramp olmuş, zaten maç eksiği var. Mutlaka oynamalı..

Rotasyon yapılacaksa da o maç, bu maç değil.. Yenersek tinercilerle fark 9 olacak, Samsun da FB den puan alırsa lig biter.. Bu yüzden son derece önemli bu maç..

Liverpool maçında toplam 103 km koşulmuş.. Çok mücadele edildi ama ortalama bir lig maçından daha az bir koşu mesafesi..

Dinlenmek için yeterli bir süre var, kaldı ki takım 1 tam gün dinlendi..

Başta Singo ve Jakops olmak üzere takımı hiç bozmadan üstüne koyarak gitmeliyiz.. Belki Lemina dinlendirilebilir.. Osimhen de sadece kramp olmuş, zaten maç eksiği var. Mutlaka oynamalı..

Rotasyon yapılacaksa da o maç, bu maç değil.. Yenersek tinercilerle fark 9 olacak, Samsun da FB den puan alırsa lig biter.. Bu yüzden son derece önemli bu maç..
122 kosmusuz uefa verileri çöp.

Galatasaray'ın başında yönetim olmasa yine iç sahandaki derbiye yabancı getirilir ne bileyim geçen seneki mevzudan sonra yine bu hakem verilirdi o vakit niye varsınız.

orta hakemler degil var hakemleri önemli esas pislik orada dönüyor

Olay bizim ne oynayacağımız ben bu maç için çok rahatım devrenin 2-0 filan biteceğini dusunuyorum.

Maçında 3-0 yada 3-1 biteceğini
Arada inanılmaz kalite farkı var bu maca prim verilmesi maçtan sonra milli takım arası olması
Hepsi lehimize

Geri
Üst Alt