⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Beğeniyi ana mesaja yapıyoruz totemi bozmayalım
Sayin adminim merhabalar foruma yeni uyeyim su an mesajlarim mod onayina tabi.teknoloji konusunda bir konu acip sormak istiyorum ama hali hazirda mümkün degil. sizden ricam simdilik sadece orda yazmaya yetki verir misiniz?
Diger forumlar icin zamani gelince uygun görürseniz yetki verirsiniz olur mu?
Legion bilgisayarım var ama altina sogutucu tavsiyesi isteyecektim nette yorumlara baktim ama kullanici olanlardan ilk agiz bilgilenmek istiyorum teşekkürler . yerime bu işi yaparsaniz da memnun olurum iyi aksamlar.

Bizi yenmek için her takım motive olacak ve mücadele edeceklerdir her maç konsantrasyonu yüksek tutmamız lazım

Liverpool'u deviren takımı herkes yenmek ister

Zor mac

Bjk’nin kaybedecek birseyi yok zaten senelerdir havlu atiyorlar ve kaybettiklerinde yine havlu atacaklar

Bu yüzden asiri stres ve baski altinda olacaklarini düsünmüyorum alistiklari icin

Bundan dolayi da zorluk cikarabilirler

Hafife almadan derbi havasinda hazirlanmaliyiz bu maca

İcardi oynamak isteyecektir. Liverpool kadrosunu da korumak lazım.

İcardi
Barış İlkay Yunus
Lemina Torreira
Jakops Apokerim Sanchez Singo
Uğurcan

Böyle çıkıp sonra da İcardiyi 60 ta oyundan almak lazım.

İcardi oynamak isteyecektir. Liverpool kadrosunu da korumak lazım.

İcardi
Barış İlkay Yunus
Lemina Torreira
Jakops Apokerim Sanchez Singo
Uğurcan

Böyle çıkıp sonra da İcardiyi 60 ta oyundan almak lazım.
Icardi oynarsa 10 kisi kalıyoruz . osimhen baslamali 60'dan sonra icardi girmeli. yorgun defansa karsi belki iş yapar. zira sahada kosamiyor ki.

Hocamızın icardi hususundaki kararını cok merak ediyorum.

Geçen sene rezalet oynayıp 2 duran top golüyle kazanmıştık çift forvet çıktık diye. Bu sene bunların kafasına basmak lazım ki bir daha palazlanmasınlar.

Kadroları aslında ligin gayet üstünde (defans ve kaleci hariç) ama içlerinde bulundukları mental durum hiç iyi değil son 2 senedir. Orkun-Rafa-El Bilal-Cerny-Ndidi bunların hepsi çok kaliteli oyuncular.

Başlarındaki adam da kaos varken iş yapabilen fakat kaostan çıktıktan sonra dağılan bir hoca. Bunlara vurup FB maçlarına kadar tekrar kaosa sokabilirsek süper olur.

Benim endişem hakemin eyyam yapması. Jk taraftarı 80 iq midemi bulandırıyorlar. İyi bir oyun iyi bir skor ile susturmak lazım

Artı olarak bu maçta defans arkasına atılacak toplara geri koşacak iki hız canavarı var. Başka gol yolları yok. İlkay osimhen ve yunustan gol bekliyorum. Hissediyorum da. Duran topları efektif kullanmak zorundayız.

1.40 oran veriyor galatasaray'a ne olursa olsun derbi maçı için çok düşük bir oran. kazasız belasız galibiyet alırız inşallah.

Geri
Üst Alt