Nedim Tokuyucu
İmparator
Aynı görüşte değilim, biz hangi derbiye gergin çıksak ters sonuçlar alıyoruzÇok nazik, dostça görüntüler hiç iyi değil. Rehavet olursa üzer. Kafalarına vurmalıyız, pisleşmeliyiz. Bu yumuşak ortam dezavantaj.
Aynı görüşte değilim, biz hangi derbiye gergin çıksak ters sonuçlar alıyoruzÇok nazik, dostça görüntüler hiç iyi değil. Rehavet olursa üzer. Kafalarına vurmalıyız, pisleşmeliyiz. Bu yumuşak ortam dezavantaj.
Ona şüphe yok ama birde van dijk ve konateye bile zorluklar çıkartan forvetimizi düşün knk birde.Hayatlarının maçını oynamazlarsa bir şey bilmiyorum
Ortamı germezsek istediklerini almalarına yol açmış oluruz. Bize böyle tevazu göstermezler hiçbir zaman.Oradaki maç öncesi yine terör estirirler. Galatasaray maçları öncesi hep böyle durgun olur ortam.
bjde ndidi harici müdafa yapabilen biri yok
normal koşullarda defanslarnı dağıtmamız gerekiyor
Taraftar izin vermez rehaveteÇok nazik, dostça görüntüler hiç iyi değil. Rehavet olursa üzer. Kafalarına vurmalıyız, pisleşmeliyiz. Bu yumuşak ortam dezavantaj.
Osimhene adım attırmazlar, 0-0 biterse şaşırmamOna şüphe yok ama birde van dijk ve konateye bile zorluklar çıkartan forvetimizi düşün knk birde.
Totem kokusunu aldim saygı duyuyorumOsimhene adım attırmazlar, 0-0 biterse şaşırmam
Öyle de Sergen sinsi herifin teki. Göreceğiz.Taraftar izin vermez rehavete
inna fetahna leke fethan mubina
Osimhen emirhani attirirsa sürpriz olmaz benim içinsergen ,her mac stoper hattını degıstırıyor ,haliyle uyum diye birşeyde yok
üstelik şu koyugu 2 adam hem agır hemde dan dun giren tipler çok foul yapıyorlar ,barış ve yunus çok foul alabilirler