⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

bu arada hakem bence cok kötü degildi ,yani mete kalkavan gibileri düşününce ölümcül hataları yoktu enazından

Iddia ediyorum, Osimhen 90 dakika mac oynasin sonra ikinci maca basladiginda, sadece ikinci macta oynayan Icardi’den daha fittir. Ulan bu Icardi’yi sokmak zorunda misin?

Şu maçı ciddiye alsalar farklı alırdık. Berbat oyun iyi skor

kenarda bir tane hocamız olsaydı alırdık maçı.bu bjkye puan kaybettik beceriksiz yüzünden. dalga geçer gibi oyuncu değişikliklerini inadına bekledi bjksi gol atsın diye atamadı rafa.

70-75dk 10kisi oynayip 1-0 dan 1-1 bitirmek hemde derbide gayet iyi. Ama öte yandan 75dk 10kisi rakibe o eksikligi hissetmemek de rakibin nekadar leṣ oldugunu gösteriyor malesef

Neyse en azindan yenilmedik

Maalesef yanındaki adamların da analiz yeteneği yok.

Şu devre arasında analiz ekibini komple kovmak gerekiyor.

Beşiktaş niye 1-1e yattı onu anlamadım ben. :asd: 6 puan geridesin 1 puanı alıp ne yapacaksın la asdsqdqwdwq

Hatalar bizim hatamız da bunların o iğrenç aut kullanma taktiğiyle 3 puan alamadıklarına sevindim

Sanki clde de öyle böyle oynuyoruz herkesi yeniyoruz da bir de yorgun falanmis haydi ordan , rezillikten başka bir şey değil yazıklar olsun Sergen denilen essege puan veren daha beter olsun yani.O gruptan çıkacak sanki de bu maçtaki beraberliğe takım yorgundj diyeceğiz yazıklar olsun ben başka bir şey de demiyorum.Su günün kötü geçmesine sebep olanların günü daha kötü geçsin

Okan Buruk’a rağmen alınan 1 puan. Rafa Silva o golü atsa geç yapılan değişiklik nedeniyle geriye düşecektik. Pozisyondan sonra koştur koştur değişiklik yapıyor.

Icardi obezi kıçına kaldıramıyor, Sane yanına pas veremiyor. Oynayamaz denilen Lemina ayakta kalan ender topçulardan.

Adi hakem maçı bizim kazanmamamız için ne gerekiyorsa yaptı.

O laz kafalıları göndertemeyen başkana yazar bu maç.

en azindan yenilmedik diyecez

ne diyelim

Geri
Üst Alt