SL 25/26 H:8 | Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

Adamların normal maçı yok ya. Normal şekilde, her insan evladı gibi normal bir oyun oynayıp normal bir maç tamamlayamıyorlar. İlla bi rezillik, kayrılma, ipten alma yaşanıyor. Sonra çocuklar fbli olmuyor diye ağlarsınız kim bu kadar mide bulandırıcı maçları izleyip bunlara gönül verecek lan.

Kalecinin önünde samsunlu yok. Arkasında ki adamii oyuna müdahalesi yok. Ne diye ofsayt verdin acaba halil efendi. Vardaki lavuk ne dedi de ikna etti seni.

iptal edilen golü göremedim ofsayt dogrumu ?

Kalecinin arkasındaki samsunlu önüne geçti ama kaleciyi de etkilemedi fb atsa %200 verilirdi
20251005_205701.webp

pozisyonu göremedim ama var kayıtlarında bakalım nasıl açıklayacaklar

ben pek bir el göremedim orda ama ofsayt olmadigi kesin samsunun golünü yediler, en arkadaki samsunlu oyuncu kalecinin arkasinda bulunuyordu kalecinin görüs acisini da engellemiyor yani

bjk ve ts den ses çıkacak mı bakalım onlar da yarıştalar kendi haklarını da korumak için ses çıkarmalılar .bizim beceriksiz,vasıfsız yönetim çetesinden ses çıkmaz en azından bunlar tepki göstersin.bizde yönetim olmadığı için onlardan medet umuyoruz rezilliğe bak.

Diyelim ki Samsun %100 nizami bir gol attı.
Yine bir şey uydururlar vermezler golü.
Boşuna izleyipte strese girmeyelim.
Ben 0-0 ‘a razıyım.
58-65 arası penaltı gelir. Kırmızılık bi penaltıysa kafaları rahatlar bi daha gerekmez ama sarılık penaltı olursa 75-85 arası Samsun'a kırmızı gelir maç 1-0 veya 2-0 biter.

Yonetim devre arasi neden gorsel yayimlamadi

ali varken söylemiştim normal bir hakem yönetiminde bunlar gencler gümrük gibi küme takımlarından bile zor puan alırlar

Bu sekilde biterse fener 4unculuge gerileyecek
Samsun yenerse galiba 5inci olacak
Bjk erteleme macininalirda 6inci olacak

HUM sapkadan hediye cikardi 1 tane,bakalim daha neler gorecegiz

Allah'ın adaleti sasmiyor her sene itina ile goruyoruz
Belki ittire kaktira bu maçı alırlar
Ama Ergec başka bir yerde patlarlar
Samsun iyi defans yapıyor gaza gelip stoperleri ileri filan yolluyorlar bazen tek sorun bu
Gaza gelip bir top kaybı yapıp kontradan gol yemezlerse fenerin gol atması duran top yada saçma sapan bir hatayla olur

Akıllı durmaya devam etsinler elbet o gol fırsatı ayaklarına gelecektir yeter ki yemesinler

Geri
Üst Alt