- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
İki takım da yorgun bu maçin berabere bitme ihtimali yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsun'un puan alma şansı yok diyenlere gelsin
Hakem karışmasın Fenerin puan alma şansı yok
Samsunspor kazanirsa fernerbache ile ayni puana gelecekbakmam icin bi sebep söyleyin
Bize verseler keşke bi katakulli de biz yapsakAlvarez denen çöpü 11 yazmış
Iki maçtır sahanın en iyisi ismail
Adam köpek gibi basıyor kosuyor
Alvarez iyileşir iyilesmez kesiyor ulan böyle forma adaleti mi olur şimdi alvarez tekrar sakatlansa ismaile ne diyip sahaya sureceksin acaip
Ben İsmail'in yerinde olsam silksen oynamam
Hakemin karismama ihtimalinden bahsediyorsan bencede yokÖyle bir ihtimal yok.
ismail her mac kırmızılık hareket yapıyorAlvarez denen çöpü 11 yazmış
Iki maçtır sahanın en iyisi ismail
Adam köpek gibi basıyor kosuyor
Alvarez iyileşir iyilesmez kesiyor ulan böyle forma adaleti mi olur şimdi alvarez tekrar sakatlansa ismaile ne diyip sahaya sureceksin acaip
Ben İsmail'in yerinde olsam silksen oynamam
Bu halil umut adınada cok üzücü aslinda adam ligin en iyi hakemiyken kendisini dovdurenler yüzünden derbi maci istemiyorum diyen vasat bir hakem haline geldiSamsun'un puan alma şansı yok diyenlere gelsin
Hakem karışmasın Fenerin puan alma şansı yok
Yok ya bence bizim maçla ilgisi yok genelde böyle oluyor buOnu demiyom

Aman istemem karaktersiz topçu ayrıca bizde iki maçta bir çift sarıdan atılır rakipten oyuncu almamda oynatmamdaBize verseler keşke bi katakulli de biz yapsak
Duranın ilk yarıyı kapattığını bile soyleyeniyorlar Eray, adam koltuk degnekleriyle story atınca yonetim yerine oyuncuya kizdi mal surusuOnun bunun çocukları singo icin hafta verirken kendi topcusu icin kanama diyip geçiyor. Sanki sinek ısırdı da öyle kanadı
Eee yani Recep kırmızı görüyor mu gormuyorismail her mac kırmızılık hareket yapıyor
simdi neye göre faydalı oynadıgını görüyosunEee yani Recep kırmızı görüyor mu gormuyor
Faydalı oynadığı gerçeğini degistiyor mu hayır.
Ne yapalım ostorvolde her maç iki tane yapiyor
Gidip kirmiziyida mi biz çıkaralım ne yapalim
Recep adam araya girip topu alıyor mu alıyor hücum devam ediyormu ediyorsimdi neye göre faydalı oynadıgını görüyosun
spiker rakibin kaptırdıgı toplarda ismail araya girdi dedigi icin mi basarılı sayılıyor
ligde anadolu takımları zaten ikram ediyor adamın ayagına
adam almıyor rakip ikram ediyorRecep adam araya girip topu alıyor mu alıyor hücum devam ediyormu ediyor
Başka bu işi yapan adamları varmı yok
Eee kirmizida yemiyorsa faydalıdır
Başka sorun varmı ?