SL 25/26 H:8 | Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

fb hafta ici icerde ve samsun‘un deplasmanda oynamasi kötü olmus

milli ara nedeniyle de pazar oynanacak, pazartesi olsa yine iyi olacakti

normalde banko puan kaybi derdim de samsun kaldiramaz gibi bu mac trafigini

Samsunspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu.

Samsun o kadar iyi bir takım değil. Dünkü maçı izledim. Sağ kanattaki koluibaliy bal yapmayan arı; holse faydasız. 1 tane olumlu hareketini görmedim. Kaleci Okan elindeki topu kaybediyor faul olsa da. Hiç beğenmedim. Fbnin de bir şey oynadığı yok ama kazanacaklarını düşünüyorum. Tedesco ile devam etsinler. Kaybederlerse milli arada td değişir.

Samsun kapanıp kontra odaklı oynarsa puan alır, tek yapmaları gereken açık vermemek.

Fenerin defans hattı arkaya atılan toplarda çok kötü, iki beki de 4lü beki olmaya uygun değil.

Kendi oyunumu oynayayım derse ise maç ortada gider ama Fener alır o durumda.

işte maç diye buna derim

Samsun kapanıp kontra odaklı oynarsa puan alır, tek yapmaları gereken açık vermemek.

Fenerin defans hattı arkaya atılan toplarda çok kötü, iki beki de 4lü beki olmaya uygun değil.

Kendi oyunumu oynayayım derse ise maç ortada gider ama Fener alır o durumda.
Kesinlikle katııyorum FB nin defansı evlere şenlik Nice adam gibi gelemedi.Yoksa çok farklı bir sonuç olurdu.İçimden keşke FB ile bu aralar oynayabilseydik diye geçirmedim değil.Defansları çok kötü.Bizim maça kadarda umalumki böyle kalsınlar:)))

İki takimda uefa maci oynadi ,samsun avantajı kadro istikrarı var ama sodexo hala kadrosunu bulamadi
Samsun gecen seneye gore on tarafta daha hareketli bir takim
Meler, surekli düdük calmazsa samsun istediğini alir

Samsun çok ters yakalandı. Epey eksik ve deplasmandan aşırı yorgun dönüyorlar. Oyun anlamında sezon başından bu yana herhangi bir planları yok. Holse ile Ntcham geçen yılın çok gerisinde zaten başka top atıcıları olmadığı için hücumda sıfırlar. Savunmaları ve kaleci Okan şu an için formda. Bu Samsun tarafıydı, Fener tarafı için konuşacak olursak rakip kim ve nerede oynanırsa oynansın her maçı 3 ihtimallidir. Oturup izleyeceğiz, her şey olabilir.

Uefa kupasını garantileyen FB, Samsun'a acımaz.

Somesun hafta içi avrupa maçı yapmasa puan alır derdim ama zor gibi duruyor. Kötü oynadılar bence legia maçında

Fenerin bu maçı kazanma ihtimali yok. 2 maçlık muthis serileri sona erer.

Samsunspor başkanı susarsa takım puan alabilir. İleri geri konuşursa feneri daha çok motive edip kenetleyecek yoksa.

Tam 1-1 bitecek skor maçı.

Başkanın susması gerekli.

Geri
Üst Alt