SL 25/26 H:8 | Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

Kale arkası 750 olmuş tüm stad neredeyse boş

Samsunspor’da sakat ve cezalı oyuncular.

•Ebrima Ceesay
•Emre Kılınç
•Soner Aydoğdu
•Bedirhan Çetin
•Afonso Sousa
•Cherif Ndiaye (cezalı)

Fenerlilerin de maça ilgisi yok. Yönetim acil bir şekilde biletleri 250 liraya düşürmeli.

Fenerlilerin de maça ilgisi yok. Yönetim acil bir şekilde biletleri 250 liraya düşürmeli.
750 tl para mi yav, bir pilav kuru fasulye ve cola ismarladin mi veriyorsun bu parayi her gun Piazza'ya gitmeyi bilirler ama.

750 tl para mi yav, bir pilav kuru fasulye ve cola ismarladin mi veriyorsun bu parayi her gun Piazza'ya gitmeyi bilirler ama.
Değil de buralarda tribüne gelen tayfa it kopuk tayfa.

Bizim maçta bilet savaşı vardı çıktığı gün tükendi zorla kale arkasından bulabilmiştim yine aynısı olacak. Feneri sallayan yok zaten stadyuma giden tayfa bizden.
Samsunsporluyum diyen bin kişi anca vardır bu maçta da.
Gençlerin maça ilgisi yok bizde en büyük etken oydu.

Değil de buralarda tribüne gelen tayfa it kopuk tayfa.

Bizim maçta bilet savaşı vardı çıktığı gün tükendi zorla kale arkasından bulabilmiştim yine aynısı olacak. Feneri sallayan yok zaten stadyuma giden tayfa bizden.
Samsunsporluyum diyen bin kişi anca vardır bu maçta da.
Gençlerin maça ilgisi yok bizde en büyük etken oydu.
Zaten Samsun artik olmus Trabzon, 1 milyondan fazla kisi var ama mac gunu 30 bin kisi zor gelir.

Samsunspor’da sakat ve cezalı oyuncular.

•Ebrima Ceesay
•Emre Kılınç
•Soner Aydoğdu
•Bedirhan Çetin
•Afonso Sousa
•Cherif Ndiaye (cezalı)
Soner ve emre uzun süredir sakat zaten ama bu tabloda en cok elesttiri hakeden sousaya en cok bonservisi yatırdılar ama adam 1 mac oynadi sonra gören bilen yok

Olm gerizekalıların çoğu maçı pasoda arayıp bilet yok diye vazgeçmiş. Kulüp değil ki ahır.

40 dakika önce anlatmış millete

Beklentim sıfır. Samsun’u doğrayacaklar zaten.
Ama onların en azından tepki veren bir Başkanları var.

İyi günde kötü günde taraftarı çok yoktur ülkede ama iyi günde stadı dolduramamak ciddi başarısızlık. Samsun'da Samsunlu mu kalmadı acaba?

İyi günde kötü günde taraftarı çok yoktur ülkede ama iyi günde stadı dolduramamak ciddi başarısızlık. Samsun'da Samsunlu mu kalmadı acaba?

e8ab7d4f-a225-4e4c-a0cf-85a97ce6af1a.webp

İhbar etmek lazım şu şekil maça gelmeyenleri

Daha 5 ay önce bizim maçta Samsunspor passosu yenilemiştim şimdi de yok biletini al dijital kartını alacaksın diyor.

Onun da nasıl alacağın belli değil oradan orya yönlendiriyor. Böyle yaparsan boş kalır tabi

Yine penaltı kırmızı jokerleri olur mu

Daha 5 ay önce bizim maçta Samsunspor passosu yenilemiştim şimdi de yok biletini al dijital kartını alacaksın diyor.

Onun da nasıl alacağın belli değil oradan orya yönlendiriyor. Böyle yaparsan boş kalır tabi
Gaziantep deplasmanına gitmiştim ilk maç, onlar da passo yerine bu uygulamaya geçmiş. Passo'dan daha kolay ve ucuz gelmişti bana. Fiziki kart almıyorsun sanırım her şey dijital. Bilgilendirme kısmında eksik kalmış olabilir Samsun yönetimi.

Geri
Üst Alt