Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Bu arada o muşambamisin nesin hadi ilkinde vurdun ikinci ayni pozisyonda penalti noktasinda bombos adamlar var yaptigin buyuk terbiyesizlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben maçı izlemedim bilmiyorum çünkü ben izlersem kazanıyorlar o yüzden oh be dedimİfb nin oh çekmesi lazım bir puan aldıkları için gördüğüm en kötü ifb lerden biri kaleye gidemedi herifler
Ts rövanşı alır bu seferTs yi yemeselerdi derbide şampiyonluk potasinda onunla yarisacaktik büyük ihtimalle
Umarim renktas. Her ordaki maçta bunlarin taraftar avel avel işler yapıyorTs rövanşı alır bu sefer
canlı baglanmıs ekolsporasamsun baskanı simdi tüm kanallara cıkar ofsayt icin![]()
Okan böyle futbol oynatamiyor bunu söylüyoruz ama hemen millet okani savunuyor kazaniyoruz sampiyon oluyoruz diye, Okan Samsunun TD olsa böyle futbol oynatabilirmiydi? Adamlar resmen siir gibi futbol oynadi , bunlarin ki futbolsa biz ne oynuyoruz dedim.Samsunun hocası iyi bir takım yarattı. Takımın paslaşması, sürekli doğru adama atması falan muazzam. Misal içlerinden bir tane Abdülkerim çıkmıyor topu alıp ortada yardırayım falan diye.
Herkes ayağa ve dikine oynuyor.
4. senemiz toplamda şu maçtan kadar dikine paslaşmamız yok.
Yabanci bosluklari da yok ki. Biz devre arasindan sonra sazı alir giderizYorgun ve eksik Samsunspora karşı, ''Tarihin en iyi FB kadrosu'' nun en başarılı oyuncusu kalecisi idi; şansın da yardımıyla 1 puanı kurtarabildiler!..Bu maliyette kadroyu ara transferde revize etmeleri de zor; BJK ve TS saçmalamazlarsa bunları geçmeleri zor değil. Koç oğlanın hep şikayet ettiği ikinciliği de bulamayacak gibiler bu defa.