Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
sezon basından beri aynı şeyi söylüyorum,orta hakem ister yasın olsun ister kardeşler,pislikleri VAR hakemleri yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazda oynumuzu düzeltsek dahada mutlu oluruz.Bu arada farkinda misiniz ? Diğer takimlarin psikolojilerini çok bozmuşuz.
Bjk 1 0 önde kirmizi görmüşuz ama karşımdaki Galatasaray deyip beraberlik yeter diyor. Bugün ifb zaten lider olamam bari 1 puan alayım 2.lik koruyalım diyor. Normalde bizi geçeceğine inansalar bugün deli gibi galibiyet için saldırmaları lazımdı. Galiba gercekten Bayern gibi olduk.![]()
Okay mahvetti hocam o kırmızı olmasa maç tsnindiTs yi yemeselerdi derbide şampiyonluk potasinda onunla yarisacaktik büyük ihtimalle
Samsunun bizden daha iyi paslaşıyor olmasına ne diyorsunHeriflerin alayı yumruk atıyor, tekme atıyor bilerek iki eliyle itiyor.
Bu kadar aşağılık futbolcuları bilerek toplamışlar.
1 tane sarı kart görmediler. Korkuyor eyyamettin iti kart çıkarmaya korkuyor.
Herifin bu sezon 4-5 kırmızısı olmalıydı daha 7. hafta.
Bencillik yaptığı pozisyonlar oldu ama genel itibariyle beğendim yav skriniar,semedo'yu bayağı bayılttı herifBi tanesi çok netti yav verse topla kaleye girilecek posyondu
Ben de beğendim ama biraz beyin lazımBencillik yaptığı pozisyonlar oldu ama genel itibariyle beğendim yav skriniar,semedo'yu bayağı bayılttı herif
Ben ikna olmadım bu penaltıya nacizane. Bize verilse myc alırdım.Ekli dosyayı görüntüle 305126
Omuz dimi şerefsiz
kesinlikle öyle geçen sene tadic dzeko bi şeyler yapar diye düşünüyordum,onlardan daha bi çekiniyorduk şuan maçı izlerken şu adam çıkar şimdi gol atar diye korktuğumuz oyuncu yok,oyunları da iyi değil zatenFenerbahçe’den geçen sene çok çekiniyordum bu sene maçlarına bile bakmıyorum.
En rahat şampiyonluk bu sene geliyor.
Avrupadaki maçlar çok heyecanlandırıyor beni. Şu ilk 24’e kalalım lütfen.
Çıkardığını da atamadilar yav holse,muandji flan ndiaye olsa net yazardı. savunmayı bayağı yordu herifLavuk sadece rakiple boğuşsun diye oynamalık oyuncu. Başka hiç bir özelliği yok.
Musap 2 kere penaltı noktasına çıkarsa 3 tane falan sallamıştık.