SL 25/26 H:8 | Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

Trabzonspor'un golünü verselerdi o maci Fener hic bir sekilde kazanamazdi. Sag beksiz ve orta sahasiz Trabzon'a bile üstünlük kuramadilar normal 11-11 oynanirken.

Simdiki Trabzonspor cok pozisyon verse de adamlar atletik oyuncularla yaldir yuldur kaleye gidiyor.

Fener'in bu performansla Trabzon ve Besiktas'i yenmesi imkansiz olmasa bile kagit üstünde cok zor görünüyor.
Bence bjk fbnin önünde bitirir, rakibimiz bjk o yüzden dün yenilmemek çok önemliydi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu iki pozisyon tek bir maçta oluyor.
Bu eleman
Ekran Resmi 2025-10-05 22.19.19.webp
maçı kartsız tamamlıyor.

samsun'un sol kanadı ve holse mal olmasa maçı alırlardı. biri kafayı kaldırmadan top oynuyo, diğeri de en kolay pozisyonlarda güçlü ayağıyla rize kalecisini çalıştırdı. samsun bu sene kötü ve maç öncesi cezalarla kaybetmeye hazırlatıldı ama buna rağmen geçen yıldan bile daha baskılı ve üstün oynadılar. fener boku yemiş.

Ts yi yemeselerdi derbide şampiyonluk potasinda onunla yarisacaktik büyük ihtimalle
Hala yarışabiliriz Avrupa'da olmamak Bjk ve TS için büyük avantaj. Biz bu sene CL'den dolayı çok ciddi zorlanacağımız maçlar olacak. Okan hocanın Sane, Sara'yı kazanması Kutucu, Kaan Ayhan, Berkan, Arda gibi oyuncuları da rotasyona sokmalı bir şekilde. Rotasyon yaparken planlamayı daha iyi yapmalı Okan hoca.

Ben ikna olmadım bu penaltıya nacizane. Bize verilse myc alırdım.
Bence de değil de Halil malı omzuna çarpıyor diyor açıklarken.
2 samsunlu oyuncu pozisyonun içindeyken oyunu durduruyor ve potansiyel pozisyonu yok ediyor.
Sonra hava topu ile oyun başlıyor fenerin atağıyla.

Bence de değil de Halil malı omzuna çarpıyor diyor açıklarken.
2 samsunlu oyuncu pozisyonun içindeyken oyunu durduruyor ve potansiyel pozisyonu yok ediyor.
Sonra hava topu ile oyun başlıyor fenerin atağıyla.
Evet maçta onu ben de düşündüm istikbal vaat eden bi posyon görebilirdik

Yayıncı kuruluş tam bir şerefsiz.Bizim başımızdaki iş bilmezler ısrarla ses çıkarmıyor.Torreraya yapılan faulü doğru açıdan yeni görüyoruz.

Derbi haftasında farkı açabilirmişiz ama kayıpsız geçmiş olduk bence harika oldu fb tam zamanında puan kaybetti. Dün 1-0 dan 1-1'i yakalamamız çok büyük iş oldu şimdi.

Bu ligin dinamikleri belli

Ikinci deplasmaninda yine puan birakti tedesco

Ligdeki deplasmanlari hafife alan arkadaslar,istatistik yalan söylemiyor adam alisana kadar lig bitecek zaten

Biz buraya hocanin kralini getirdik kariyer olarak,adam juve deplasmanindan puan aldi üc gün sonra akhisar deplasmaninda kaybettik ve sampiyonluk yolunda yara aldik

Ardindan defalarca sampiyonluk yarisina tutunmak icin sans geldi önümüze ama antalya,rize ve karabuk deplasmanlarindan yine beraberlikle ayrildik

Bu ligin deplasmanlari asla kolay degil

Tedesco'nun kagit üstünde ciktigi 2.deplasman ve 2.puan kaybi. Kasimpasa deplasman sayilmayacak kadar yakin bir takim üstelik. Yabanci teknik direktörlerle deplasmanlar eziyet oluyor.
Herifler olaya şöyle bakıyor çünkü: Bu hafta kimle oynuyorum, atıyorum Samsun. Bu Samsun nasıl takım diye açıp bakıyor, Samsun son sezonun flaş takımı. Bu yıl Avrupa'da mücadele ediyor, lige de iyi başlamış, 1 puan kötü değil diyor. Herifler Samsun ile oynamayı La Liga'da Sevilla, Italya'da Roma ile oynamak filan zannediyor. Samsun ile berabere kalınca 1 puan kazandığını zannediyor, 2 puan bıraktığının farkında bile değil. Hâlbuki bu ligin en iyi Anadolu takımları bile en iyi ihtimalle vasat takımlar. Son 5 yılda bütçe farkları 1'e 100 filan oldu. Eskisi gibi Eskişehir, Antep, Akhisar, Bursa vs gibi 1 puana şükredeceğinb çetin deplasmanlar yok. Doğru düzgün oyuncu da getiremiyorlar. Eskiden Anadolu takımları bile imza oyuncular getirirdi. Şampiyonluk barajı +100 puan olmuş. O yüzden senin bu ligde zaten puan kaybı yapabileceğin totalde 3-4 maç ya vardır ya yoktur, onları da iyi denk getireceksin. Yabancı hocalar bu ligin dinamiklarini çözene kadar lig bitiyor, sonra da postalanıyorlar zaten. Yabancı hoca getiriyorsan bunları en başta 50 defa anlatacaksın kafalarına vura vura.

Güzel oldu. Dünkü puan kaybını telafi etmiş olduk. Son dakikada saçma sapan bir gol, penaltı (daha önce çok yaşandı) ile 3 puan almış olsaydılar çok kötü olurdu. Haftanın kaybedeni fener oldu. Beter olsunlar. Hakemler sayesinde bunlar hiç maç kaybetmeyebilir.

Geri
Üst Alt