Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yav bu boktan ligde oyuncular kendi başına şampiyon oluyorhani bu lig çok kötüydü, hani herkes kazanıyordu? Fener bjk 2 maçta bir puan kaybediyor. Yabancı hocacılar açıklayın
Samsunlu musunuz Tuna beyLavuk sadece rakiple boğuşsun diye oynamalık oyuncu. Başka hiç bir özelliği yok.
Musap 2 kere penaltı noktasına çıkarsa 3 tane falan sallamıştık.
TR'ye yükselişte iyi yabancı TD getiremiyorsun. Ya artık devri bitmeye yakın isimli TD yada düşüşte bir TD geliyor. Anadolu takımlarına gelen ve iş yapan yabancılarla büyük takım işini aynı kefeye koyamıyorum. Çünkü şampiyonluk baskısı- medya baskısı ile ve sürekli sana ekstra motive olan takımlara karşı oynamak başka gibi geliyor bana. Bizim burada inşallah iyi gitmeye, yükselişine devam ederse Albert Riera gibi hem TR'yi hem camiayı bilen çok iyi bir yabancı alternatifimiz olabilir gelecek için ciddi bir şans bence.Tedesco'nun kagit üstünde ciktigi 2.deplasman ve 2.puan kaybi. Kasimpasa deplasman sayilmayacak kadar yakin bir takim üstelik. Yabanci teknik direktörlerle deplasmanlar eziyet oluyor.
İsmail kartala da bu deniyorduOlur mu yav bu boktan ligde oyuncular kendi başına şampiyon oluyor![]()
Hainoğlu böyle oynamaya devam ettiği sürece kolay maç yok bunlara.
Singo işi kötü oldu sadece.Liverpool maci galibiyetinden sonra onunla gelen yorgunluktan olusan minik zararimizi fb de rezil oynayarak sifirladi. Gayet guzel bir hafta oldu. Tesekkurler.
Birazcik anlayis.Birazda oynumuzu düzeltsek dahada mutlu oluruz.
El zaten bu. Komedi gibi ligdeyizEkli dosyayı görüntüle 305126
Omuz dimi şerefsiz
Sakatlik raporu geldi mi? Ben bakmadim hic. Milli ara var belki iyilesir.Singo işi kötü oldu sadece.
Onlar baya mutlu bence 3. Olmayı seviyorlarbesiktaslı olsam kudururum