Sami Taha Özkan
Sarı Üye
- 12 Haziran 2025
- 592
- 215
- 63
“Samsunspor gibi top nasıl oynanır 11 kişi”
Enter.
Enter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce dedigim gibi anadolu kulüpleri yabanci hocalarla, büyük kulüpler yerli hocalarla calismali. Ligin seyir zevkini artirmak icin bunun olmasi sart. Türk hocalar (Emre B, Selcuk Inan) vs. cok yetersiz görünüyorlar. Su yetersiz Fener'e karsi bile bir varlik gösterememislerdi. Yanlis transferler yapiyorlar, sistemleri yok gibi.TR'ye yükselişte iyi yabancı TD getiremiyorsun. Ya artık devri bitmeye yakın isimli TD yada düşüşte bir TD geliyor. Anadolu takımlarına gelen ve iş yapan yabancılarla büyük takım işini aynı kefeye koyamıyorum. Çünkü şampiyonluk baskısı- medya baskısı ile ve sürekli sana ekstra motive olan takımlara karşı oynamak başka gibi geliyor bana. Bizim burada inşallah iyi gitmeye, yükselişine devam ederse Albert Riera gibi hem TR'yi hem camiayı bilen çok iyi bir yabancı alternatifimiz olabilir gelecek için ciddi bir şans bence.
DedikYok ya bence bizim maçla ilgisi yok genelde böyle oluyor bu![]()
Geldi evet. 3-4 hafta yok minimum.Sakatlik raporu geldi mi? Ben bakmadim hic. Milli ara var belki iyilesir.
Mourinho’dan sonra yarım tık bir kıpırdanma varsa İsmail’in orta sahada oynamaya başlaması bunun tek nedeni gibi bir şey. Başka bir değişiklik yok. Milli araya girilmişlen, yani maçın yokken, rakibin Avrupa’da deplasman yolculuğundan gelmişken yani senden daha yorgunken, şampiyonluk yolundaki rakibin ilk kez puan kaybı yapmışken kesin kazanmam gereken bir maç varken en formda oyuncunu zaten 11 başlatman gerekirken, devre arasında soktu diye, yapması gerekeni 45 dk daha geç yapan Todesco üzerinden mi sallayalım Okan Buruk’a?Okan Hoca bak 45’te 3 oyuncu değiştiren hocalar da var
Ligde bir şekilde halledersin ama Bodo maçında çok işimize yarayacaktı Singo. Umarım o maça kadar tedavi ekstra iyi sonuç verirde bir şekilde yetişir.Singo işi kötü oldu sadece.
Sorsan, SS futbolcularının alayı ''Çöp''. O zaman TD farkıdır; başka ne olabilir?..Samsunspor set i bizden iyi oynuyor
Sallai de idare eder ya, doğru oyunu oynarsak eksikliğini hissetmeyiz fazla. Young Boys maçları gibi oynarsak kimin oynadığının önemi yok zaten. Lig için kötü oldu asıl.Ligde bir şekilde halledersin ama Bodo maçında çok işimize yarayacaktı Singo. Umarım o maça kadar tedavi ekstra iyi sonuç verirde bir şekilde yetişir.
2. Yarı 10 kisi gol atana kadar yaptık bunu. Ama devamlılık yok. Durmadan uzun top. Hayır kendiside uzun top istemiyorum diyor.Tek tek bahsedildiğinde yerin dibine gömdüğünüz Samsunspor futbolcularının, en sıkışık durumlarda bile bilinçli paslarla oyunu açabilmesine; 300 küsur milyonluk GS kadrosunun ise bunu yapamayıp ''Kaleden kaleye şahin uçurma'' girişimlerine mecbur kalmasına ne buyuruyorsunuz peki?..
Samsunlu musunuz Tuna bey