SL 25/26 H:8 | Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

Mourinho bu takımı iyi bile oynatıyordu yeni farkına vardılar:d Kadroları gerçekten kötü bence. Bi de geçen sene işin kısa yolunu bulmuşlardı, bence avrupanın en iyi orta kesen oyuncularından biri Kostic ortada da Dzeko- En Nesyri zaten her orta pozisyonla bitiyordu bir şekilde. Kostici niye almadılar bilmiyorum, taraftar baskısıyla Dzeko-Tadic falanda gitti artık hücumda da opsiyonları iyice azaldı.

Kerem oyun anlamında inanılmaz kötü, bunların bütün planlarını bozdu. Dzeko geçen sene mükemmel bir bağlantı oyuncusuydu patır patır da gol atıyordu, onun boşluğunu dolduramayacaklar.

Kadro olarak da alternatifli fakat net ilk 11i olmayan bir kadro. Total değerleri de bizden yüksek. Başlarındaki hoca da bence Türkiyeye gelebilecek kariyerinde çıkış arayan sayılı yabancı hocalardan. O kadar hak yediler ki burdan da toparlayamayıp 3. olurlarsa komple kaybolup gidebilirler. BJK gibi sürekli hoca döngüsüne girerler umarım.

Zeki yavruyu yakından görünce bu nasıl futbolcu ben niye futbolcu olamadım diyorsun bayağı zayıf ve ortalama boylu bir herif. Ama cidden vücut direnci iyi.

3-4 sene önce bu çıkışı yapsa herkes isterdi bu herifi.

Yazın bir mekana geldiler saat akşam8. Önden çorba aldılar sanarsın japon kaseyi diklyor :asd:
Mekanda kimse tanımadı elemanları biz zekiyle kesişiyoruz ulan beni tanıdı ha diyor içinden ara ara bakıyor :asd:

Kendisi adamdır bu arada. Hemde çok iyi bir adamdır. Zekatını verse bazı köpeklerden 10 tanesini doyurur.

O değil de bu Nesyrinin menajeri kimse helal olsun adama bu leş haliyle bile araplardan falan teklif getirdi yazın bu enayiler kabul etmedi :d Yemin ediyorum Eren Derdiyok falan daha iyi santrafordu bundan hiçbir özelliği yok herifin kafasına top atarsan kale dibinden vurabiliyor sadece
Osimhenin yanına koy en az 20 tane atar adamın olayı bu ya biri stoperleri oyalanacak bu aradan dereden kafayla filan atacak tam beleş golcü git stoperle bogus dersen
Hayatta yapmaz ceza sahasına girmeden maç bitirir

Samsunspor'un son iki maçı hücum hattında sıfır rotasyonla bu şekilde bitirmesi büyük başarıdır. Fener 5 adam değiştirmesine rağmen hiç bir şekilde rakip kaleye gelemedi. 65'den sonra Samsun hamle yapabilseydi (Ndiaye, Sousa, Emre veya Soner gibi) kesin gol bulurdu. Thomas Reis muhteşem bir fiziksel seviyenin yanı sıra oyun disiplini oturtmuş.

Halil Umut ve VAR'daki suç ortakları el birliğiyle Samsunspor'un iki puanını gasp etmiştir.

Samsunun 1 golü, 1 penaltısı güme gitmiş ama ortalık süt liman, bir açıklama vs yok. Bize olsa şimdi şikeciler federasyona yürümüştü. Bakıyorum burda bile bi başlık yok.

Adamlar seriye bağladı haramzadeler 3.lük bile fazla bunlara

Screenshot_20251006-090829.webp

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünkü Škriniar verilmeyen penalti beni biri aydinlatirmi? Omuz nerde bitiyor kol nerde basliyor? Škriniar dün ayni sekilde bir gol atmis olsay o gol sayilirmiydi? Hücüm icin ayri defans icin ayri kural mi var da bilmiyoruz?

O değil de bu Nesyrinin menajeri kimse helal olsun adama bu leş haliyle bile araplardan falan teklif getirdi yazın bu enayiler kabul etmedi :d Yemin ediyorum Eren Derdiyok falan daha iyi santrafordu bundan hiçbir özelliği yok herifin kafasına top atarsan kale dibinden vurabiliyor sadece
adamın şutu yok çok garip santrafor.

Samsunspor avrupa deplasman dönüşü oynadı. Milli maç arası olmasaydı bu maç pazartesi oynanırdı ve Samsunspor çok rahat bi galibiyet alırdı.
fb için bu sezon hiçbir deplasman kolay geçmeyecek.

Hakemler bu Fenerbahçe'yi sırtlarında taşısalar bile gene şampiyon yapamazlar.

Buz gibi golü ye, penaltıyı ye Allah korusun son dakikada atsalar 3 puan yazdır sonra yapı yapı 99 puan aldık vs diye zirla

Geri
Üst Alt