⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

son birşey daha diyeyim maçı izlemeyip yorum yapan cok lale var onların yorumlarını kaale almayın bütün mac boyunca iyi oynadık skora bakmayın 4 5 hatta 6 olabilirdi

alanya macı gibi degildi bugun iyidik

Bizim kendimizden başka rakibimiz yok. Şu maçın 4-5 olması lazımdı normalde. Kaçanlar, Icardi tercihi, geç gelen değişiklikler, BAY'ın çıkmaması... vs (kaçan pozisyonlar hariç) alayı hocaya yazar. İkinci yarı kendi işimizi zorlaştırdık resmen, rakibi oyuna ortak ettik. Gol iptal edilse de o golün hiçbir izahı yok. Oyuncular ikinci yarıya resmen zoraki çıkmış gibiydi. Kaan desen herifin fiziksel yaşı 38 filan. Kademe hatası desen var, zamanlama hatası desen var adamda. Arda oynasa bundan kötü mü oynayacaktı yani. Sallai'nin bile performansını tek başına aşağı çekti, kaç defa Sallai sağ bekle sağ stoper arasını kapatmaya çalıştı bilmiyorum. Eren desen nasıl bu kadar kötü oynayabildi hala aklım almıyor, otoban yaptılar kanadını. Tatsız tuzsuz bir gece. Tek sevindirici kısım Sane devreye girdi.

20.dakikada bek oyuncusuna kaydı diye sarı kart veren it 86. dakikada futbolcunun ayağını biçen herife sarı veremiyor. Böyle hesap kitap peşinden koşan yavrukartallar ile bu ligin marka değeri falan tamamen sıfırlanır.
Aşağılık herif ilk yarı kart dağıtıp durdu.

Tehlikenin farkındasınız değil mi, biraz aklı olan her TD oyunumuzu çözüyor ve bizim sayın hocamız da kenardan izliyor.

Rotasyon dan korkmayin

Avrupa da bir yerlere varmak istiyorsak rotasyon’a devam etmeliyiz kadro’nun tamamini kullanmaliyiz

Bu takimin oyun anlayisi da kadrosu da ligi bu sekilde götürmeye musait

Rotasyon olmazsa gecen sezon oldugu gibi aralik ayindan itibaren fiziksel düsüs baslar ama bu sekilde kadro’nun tamamini kullandigimiz sürece sezon genelinde ayni form durumu ile ilerleme sansimiz var

Rotasyon dan korkmayin

Avrupa da bir yerlere varmak istiyorsak rotasyon’a devam etmeliyiz kadro’nun tamamini kullanmaliyiz

Bu takimin oyun anlayisi da kadrosu da ligi bu sekilde götürmeye musait

Rotasyon olmazsa gecen sezon oldugu gibi aralik ayindan itibaren fiziksel düsüs baslar ama bu sekilde kadro’nun tamamini kullandigimiz sürece sezon genelinde ayni form durumu ile ilerleme sansimiz var
Katılıyorum sadece rotasyonda hocanın biraz daha en azından yedekten de soksa gençlere biraz daha fazla şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Sakin düşününce bu mac bizim adımıza oyuncu bazlı kazanımlar olan bir maç oldu ,bazı oyuncular formayı istiyorum diye mesaj verdi

10 faul yapıp 6 sarı kart görmüşüz, istatistiksel olarak rekordur bu alanda. Kazara kırmızı görmemiş olmamız şans!

Trabzon Goztepe Basaksehir
Bu üçlüde en zor maç demiştim
Allah tan Sane formdaydi
Singo Ve Sanchez dönerse Goztepeyide Trabzonuda geceriz

Geri
Üst Alt