- 5 Eylül 2014
- 84.343
- 70.096
- 4.393
acı var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyon çok yok da, pozisyon başlangıcı var. Özellikle Eren'in kanadını otoban yaptılar. Kaan ciddi problem oldu. Ne orta sahaya basıp pas istasyonu olabildi ne de defansif katkı verebildi. Yediğimiz golde yerde sürünmesi komediydi. Kaan'ın performansı Sallai'yi de düşürdü bir de, çünkü sağ bekle sağ stoper arasını kapatmaya çalışıp durdu. 3 puan 3 puandır tabii. Ama Bodo maçı için bu performans yetmez. Bakalım ne yapacağız.2. yarıda bence de daha iyi kontraya çıkabilirdik fazla çekildik
ama defansif anlamda pek problem yaşamadık bnc 1-2 pozisyon dışında o kadar da olr
birisi ozet gecebilirmi
mac nasil gecti
Pozisyon çok yok da, pozisyon başlangıcı var. Özellikle Eren'in kanadını otoban yaptılar. Kaan ciddi problem oldu. Ne orta sahaya basıp pas istasyonu olabildi ne de defansif katkı verebildi. Yediğimiz golde yerde sürünmesi komediydi. Kaan'ın performansı Sallai'yi de düşürdü bir de, çünkü sağ bekle sağ stoper arasını kapatmaya çalışıp durdu. 3 puan 3 puandır tabii. Ama Bodo maçı için bu performans yetmez. Bakalım ne yapacağız.
ilk devrede fevkalade idik. rakibi resmen sahasına haps ettik. icardi ile maçın hemen başında net bir fırsattan istifade edemedik. daha sonra 1-2 gol olmaya müsait posyonumuz da oldu. "hani gol" diyorduk ta ki 45+da ilkayın pasını çok iyi kontrol edip sane golle neticelendirene dek.
2. devre başak daha iyi başladı, 50de golü bulan baykuş maskotlu ekip sevinse de VAR golün ofsayt olduğuna hükmederek skoru 0-1e geri dönderdi. daha sonra malesef yine sol kanadımızdan bi akında golü filelerimizde bulduk. ah vah ederken 2 dk sonra ise hızlı bir frikikte saranın araya saldığı topa hareketlenen Leroy sane kaleciyi geçip 2. golünü filelere bırakmayı bildi. kalan süre çeşitli fiziki mücadeleler ile geçti ve kayda değer bir şey olmaksızın 3 puanı tablomuza ekleyebildik ahbert.
eywallah ahbert dugundeydim bakamadim
saneyi kac not verdin
1-0 yaptik 1-1 yaptilar 2-1 yendikbirisi ozet gecebilirmi
mac nasil gecti
1-0 yaptik 1-1 yaptilar 2-1 yendik
Lan kisa özetledim iste. Iylik de yaramiyorsenin ben