ŞL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-0 Benfica | MS | 20 Ağustos | TRT 1

Şampiyonlar ligi müziği çalınacak mı? Çalınmasın, beter olsun şerefsizler.

Feyenoord maçı öncesinde söylemiştim bunlar turu geçe Feyenoord gidenlerin yerini dolduramadı diye ama Benfica başka, abartmıyorum u20 takımı gelse bile elenme ihtimalleri var. Benfica tarihinde belki de hiç bir play off aşamasında elenmedi, aşırı önemsiyorlar. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bu irfan topa elle dokunmaktan niye kırmızı görmedi yav

Dün 5 gole ragmen bal ve rakibin beceriksizliginden dolayi turladilar.

Bu sefer aynisi olmaz.

Herifler ne kadar umutsuzsa ve basariya acsa dandik feyenoordu yenerken sanki CL yari Final yaptilar sanarlar. Bos yere havalandilar yine.

Benfika'yı gömecekler maalesef dünya üstü bir fizik güce ulaşmışlar, kabul edelim.

Uzaybahçe 4 - 1 Benfika

kadıköyde 1-1 ya da 1-2 yenilirler , portekizde de tokatı yerler 2-0 falan. lig maçlarının hangileri ertelenecek onu merak ediyorum ben

Chobanililer ilk maçı zorlayacaktır. İkinci maç kaos başlar FB eli boş döner Portekiz'den.

Abi neyden bahsediyorsunuz. Feyenoord mahalle takimi gibiydi. Ne duzgun pas ne defanstan top cikarma, ne ilerde top tutma, ne bitiricilik...

Bu takima karsi o borges aptali 2-2 yapsaydi yanmisti ortalik.

Benficaya karsi sanslari cok az ,hele hele ilk maclari kadikoyde yeterli skoru alamadiklarinda 2. Maci salacak bile mourinho

Geri
Üst Alt