ŞL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-0 Benfica | MS | 20 Ağustos | TRT 1

Benfica 3lu ortasaha çıkarak zaten kontrollü oyunu tercih etmiş, portekizde muhtemelen 2li ortasahaya dönerler

Benfica sağ kanatta stoper falan oynatıyor galiba bu kadar etkisiz olmasının başka açıklaması yok

fener artik her maci korkarak oynuyor farkindamisiniz? göz göz macida ayniydi. bunlarin ne oynadigini bu sene anlamadim. maximin tadic dzeko gibi beyinleri olan adamlar gitti davarlar geldi 😂

Duran ın oyunda kalması lazım… ya atılacak ya da saç baş yoldurtacak…

Kendi sahalarında 11 kişi beklemeleri taraftar açısından sinir bozucu. Bizim ırgatpres yine göze hoş geliyor. Bi de arada tempoyu kontrol edebilsek çok iyi olacak.

Benfica tempoyu belirliyor, fener hic tutamiyor ayaginda topu

1 ya da 2 tane sans yakalayacak benfica. Max 0-2 ile eve donebilirler. Tek gol atip rolantiye de alabilirler. Kontra kovalamacali

Fenerin tek gol ihtimali penalti almak gibi, gerci simanskinin sut pozisyonu kotu degildi berbat otesi vurdu

Fb fizik olarak iyi ama kalite yok

1-2 maçta izledim acayip top kaybı yapıyor kendisi. Acaba bana mı öyle denk geldi dedim son lig maçlarında 14 top kaybı yapmış.
Ben izlemedim o yuzden merak ediyorum. 23 milyon euro verdiler cok iyi birisi diyorlar. Oyuna girse izlerim soyle ciplak gozle.

Valla Benfica o kadar kötü ki Kerem in oyunu gözüme batmıyor… orta sahaları daha beter…

Bunlar en büyük hatayı kostic dzeko ve tadici gondermekle yaptı onlari gönderip onların yerine top tutan adam alamadılar

Yerli Lucifer cakma dizisi mi yapiyorlar. Ustu acik spor arabali falan

Geri
Üst Alt