Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.459
- 9.044
- 1.203
Rios bok gibi topçuymuş bu arada elinde patlar Benficanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En manidar sekilde eleniyorlar her zaman
Keremin golüyle elenmeleri ne keyifli oldu yav
Jhon Duran 2-3 ay yok gibi duruyor rahat. Bağ koparmış bile olabilir.90+5'te takiminin acil gole ihtiyaci varken yerde 2 dakika gecirip sonra cikmak isteyen bir ruhsuz bu Jhon Duran. Iyi cakmislar.![]()
sen beğendin mi emirim ben çok zayıf buldum ilk defa bu denli düşük IQ bir benfica gördüm. Adam ilk iptal golde kalenin içine girmiş kaleye sırtı dönük şekilde arkadaşının attığı gole hamle yapıp iptal ettirdi ömrümde bu kadar akılsız bir hamle görmedim. İki maçta ifb ye 1 gol atmak acayip yetersiz bir iş biz bile her maç üçlüyoruz bunları.nie öyle dedin heis
2li mücadelelerin tamamını kazandılar, baya aktif bir takım görüntüsü werdiler
umarım kovarlar mou’yu.. Kimse durduramaz adamı söver sürekli
Maç sonu açıklamasını sabırsızlıkla bekliyorum.Dur bir süre medya üzerinden atışsınlar kendi içlerinde... İlle bir noktada kovulur.
Her zaman söylüyorum yine dikkate alınmıyor bu tür köpekleri saha dışında tasmasız dolaştıran Benfica emniyetini kınıyorum.
Oluyor olsan bile o dakikada yatmazsin. Adam sallamiyor. Sakatlandiysan da git yuvarlana yuvarlana cikJhon Duran 2-3 ay yok gibi duruyor rahat. Bağ koparmış bile olabilir.