⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

karalar bağlamayın dünyanın sonu değil
Yav belki yine şampiyon olacağız, ama bu şekilde amatör takımların azına sakız olmak hoş değil. İddia ediyorum. Şu kadro Avrupalı bir teknik kadroda olsa, ligin içinden geçerdi. Okan hoca sahada olan yanlışları malesef doğru olarak görüyor. Performansa göre değil, takımda kim daha eski ona göre oyuncu tercihleri yapıyor. Klopp fırsatı varken kafirmayacaktik.

Yav belki yine şampiyon olacağız, ama bu şekilde amatör takımların azına sakız olmak hoş değil. İddia ediyorum. Şu kadro Avrupalı bir teknik kadroda olsa, ligin içinden geçerdi. Okan hoca sahada olan yanlışları malesef doğru olarak görüyor. Performansa göre değil, takımda kim daha eski ona göre oyuncu tercihleri yapıyor. Klopp fırsatı varken kafirmayacaktik.
3-4 tane isabetli transfer gelmezse bu takımın şampiyon olma ihtimali %0, okadar net konuşuyorum şahsen. Bu kadro demişsin de osiyi çıkar vasat bir hale gelmiş bir kadro bence. Ne genişlik var ne kalite artık. Sanchez torreira falan zaten düşüşte olan adamlar

kimse size osimhen gibi bir yilidizi temmuz ayinda
almanizi beklemedi, ama en azindan kadro derinligi icin 4-5 tane ac genc transfer bekledi. Takim doymus doymus, 3-4 transfer ile bu doymuslugu ile bitirmesiniz.

Okan futbolu ya işte. Osimhen'i koyuyorsun, sonra çevresine futbolcu serpiyorsun. Kim nerede önemli değil, herkes Osi'ye oynayacak. Osi yokken İcardi'ydi bu. Sonra bir gün bir bakıyosun, Osi sakat. Allah korusun, ne facialar ne facialar.
İcardi ve Osi sayesinde 4 sene şampiyon olduk. 5 de olur sanıyorlar. Kimse kusura bakmasın da bu futbolla ilk 5 bile yalan.

Geçen senenin leş futbolu devam ediyor.

Bu kadro ile corum’u yenmen lazim mantigi yanlis

Senelerdir birikmis bir yorgunluk ve doymusluk var bunun kadro degeri ile alakasi yok yani

Sanchez’in degeri corum’un belki tamamiyla es deger,yaptigi hata’nin deger ile alakasi yok

Adam kafa da doymus bitirmis bazi seyleri

Bize ufak da olsa revizyon gerekiyordu biz gittik sezona ayni kadro ile basladik

Bile bile lades

Çok fazla gerçeklikten kopuk olduğunu düşündüğüm duygusal reaksiyon okudum. Takım iştah olarak gayet de yeterliydi maçta. Üretkenlik ve istek de vardı. Ama bitiricilik konusunda çok kötü başlandı sezona. Yükleme dönemlerinde pres odaklı oyun oynayınca bu bitiricilik sorunu her zaman başımıza bela oluyordu zaten. Barış ve Sane dışında takımdan kopuk birini görmedim. Kalanlar işini yaptı. Bu ikili biraz ağırlık koysa maç kolayca bize gelecekti.

Rekabeti yüksek alternatifli kadronun bir avantajı da oynayan oyuncuların Sane ve Barış gibi umarsız oynama lüksünü ortadan kaldırması.

Bu arada tüm negatifliklere rağmen geçen seneki son 10 lig maçını baz alacak olursak hepsinden daha iyiydik -bence-. Antalya, Samsun, Göztepe vs.

geçen sene şampiyon olan kadro değilmiydi bu? hepsi çok kötü oynadı. lemina sane çok kötüydü.
torreia da dahil hiç biri top kapma ve markaj görevini yapmadı, saranın aynısı oldular al-ver top oynuyor.

dar alanda 4-2-3-1 ofansif taktiğinden başka bir şey bilmeyen bir hocayım ona göre transfer yapın diyor.

bizim bu şutlar niye hep dağa taşa gidiyor ona tutuluyorum. hep havadan dışarı çıkıyor.valla yandan yerden falan çıktığında sevinecek duruma geldim ya. acayip takığım bu duruma. her vuranın şutu yukardan uzaya gidiyor.

Bu arada tüm negatifliklere rağmen geçen seneki son 10 lig maçını baz alacak olursak hepsinden daha iyiydik -bence-. Antalya, Samsun, Göztepe vs.
Daha diriydik dogru ama karsimizdaki corum bence su an epey zayif. Pas bile yapamiyordu adamlar adam akilli.

Kalecilerinden oylesine yerden giden top santada adamlarini buldu, o adama basan olmasi, herif dondu goturdu verdi, veren adam sut icin hazirlndi onu hala bostu, ceza sahasina gomelenleri izledik. Uber bir sut cikardi.

Gol attik ya "oh tamam hallettik" devreye girip takim offline oldu 2 dkda. Gol atsak da yesek de bu oluyor. 5 dk boyunca takim sahada yok gibi oluyor.

Mertens 30 dkligina girse mesela 5-2 biterdi mac. Orasi bombos.

"Yok yok yok" yuzunden berabere bitti mac.

bizim bu şutlar niye hep dağa taşa gidiyor ona tutuluyorum. hep havadan dışarı çıkıyor.valla yandan yerden falan çıktığında sevinecek duruma geldim ya. acayip takığım bu duruma. her vuranın şutu yukardan uzaya gidiyor.
Çok basit çünkü takımda 1 tane bile iyi şutör yok

Umarız ki bu puan kaybı bir takım mucizeleri tetikler. Yazık oldu.

Geri
Üst Alt