⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

çorum fk iyi oyuncular almış ama hazır olmaları 3 5 hafta sürer başlangıç içni güzel rakip ama heyecan yok

İlk 11'in yarattığı rahatsızlığı konuşmaktan kulübenin boş olduğunu konuşmaya sıra gelmiyor. 4 yıldır şampiyon olan takımı ne hale getirdiler. Aşağılık herifler.

Vallaha rakip bilinmezlerle dolu. Gerçi bizim rakip analiz ekibimiz ne kadar yeterli belli değil. Takım olarak belkide en kotu sezon başlangıçini yaptık. 1-0 olsun bizim olsun. 90 dakika Yönetim istifa diye stad inlemeli.

Oranımız 1.10 la açıldı 1.25 e yükseldi

Ekli dosyayı görüntüle 331287

Bu maçtan sonra transferler patlamaya başlar. Paramız olmadığı için bu maçı beklemişler.
10-15 milyon Çorum’un galibiyetine basıp 5-6 tane adam alacağız o gelen paralarla.

Bunu bile düşünmeyecek kadar beceriksizler işte.
Benim tek korkum zaten zor geçecek bu maçta Osimhen dayanmayıp atılabileceği olur. 3-4 maç ceza alırsa bunlar bunu bahane gösterip onu kesin satıp o gelen parayı da çöp ederler.

Son düzenleme:
Bu maçtan sonra transferler patlamaya başlar. Paramız olmadığı için bu maçı beklemişler.
10-15 milyon Çorum’un galibiyetine basıp 5-6 tane adam alacağız o gelen paralarla.

Bunu bile düşünmeyecek kadar beceriksizler işte.
Benim tek korkum zaten zor geçecek bu maçta Osimhen dayanmayıp atılabileceği olur. 3-4 maç ceza alırsa bunlar bunu bahane gösterip onu kesin satıp o gelen parayı da çöp ederler.
İddiada oynama limiti var diye biliyorum. O kadar para basamazlar

şimdiden bazı üyeler maçı sonu "PİRUS ZAFERİ HÜÜEAAA" yazmak için klavyeyi yağlamaya başlamıştır

Muhtemel Olmayan İlk 11:

Jankat
Sallai
Kaan
Apokerim
Jakops
Torreira
Lesley
Sara
Sane
Yunus
Barış

Bu sezondan hiç umudum yok ama yinede heyecanlanıyor insan.

Hadi bakalım, umarım güzel bir başlangıç yaparız lige..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt