SL 26/27 H:1 | Gençlerbirliği 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Ağustos | beIN Sports 1

Penaltı beklentileri doğru mu, objektif düşündüğünüzde? Ben görmedim 2 pozisyonu da.
Bu arada yabancı var olması süper olmuş.
Fenerbahce uflesen eller kalkan bir yer, beklerler tabi.

Bence ilkinde top cok yakin, agir cekimde ele geliyor dogru ama gidisine bilmemneye hic etkisi olmadi, kaleci de kurtardi. Hizini bile.kesmedi hatta.

Ikincisinde mert kosarak ziplamis. Adam sanki havada ters ceviriyor herifi, yan top mucadelesi.

Mactaki en sert skriniarin dirsegi pozisyonu var. Uskttekiler konusulacaksa, skirinar pozisyonundan sonra konusulmasi lazim. Com rahat adami tutabilir, yavaslatabilir "aman " diyebilir. Sert duruo.dirsek cikariyor.

Yabanci var getirmisler, istedikleri kadar vizildasinlar.

Akşamki şenliği, uyuduğum için kaçırdığından dolayı kendimden utaniyorum. Hahahahahha geber Fenerbahçe

fener formalı bir çocuğu Gençlerbirliği tribününe sokmuşlar biride çıkıp çıkarın çocuğu demiş. Bunun üzerinden duyar kaşıyor kaşarlar. Çocuğu çıkartmak salakalık ve saçma ama duyar kasacak son kitle fener taraftarı. Sanki kendileri çok önemser çocukları filan. Galatasaray formasını ters giydirmediler sanki 3-4 yaşındaki çocuğa.

O değilde Dursun Özbek kadar şanslı bir adam görmedim. Böyle rakibe can kurban :)

Benim tuaf buldugum.bir olay var, sirf bizim ligdemi oluyor bu tür goller? Fenerin ilk yedi gol. Bunlardan bizde yedik baska takimlarda, kaleci veya stoper, ceza sahasina yakin top isteyen ve sirti rakibe dönük.olan orta saha oyuncuya pas veriyor, arkadan pres yeyip topu kaybedip gol yiyorlar.

Onlarca milyon Euro kazan kaleciler stoperler hic düsunmüyormu, tamam bu Adam topu istiyor benden ama hemen arkasinda rakip oyuncu var, buna topu versem.muhtemelrn kaybedecek onu diye?

1786876591603.webp

G.birliği geçen sezondan beri ligin zayıf kadrolarından biri ama bu sürede 4 büyük takımı da yendiler..

Geçen sezon

Bjk yi deplasmanda
Ts yi içerde dışarıda 2 defa
Bizi kupada deplasmanda yendiler..

Bugünde feneri yendiler..

Ad
G.birliği geçen sezondan beri ligin zayıf kadrolarından biri ama bu sürede 4 büyük takımı da yendiler..

Geçen sezon

Bjk yi deplasmanda
Ts yi içerde dışarıda 2 defa
Bizi kupada deplasmanda yendiler..

Bugünde feneri yendiler..
Adamların oynadığı pas oyununu, bizim takım oynayabilse her takıma sahayı dar ederiz. Kadro olarak zayıf, oyun olarak güçlüler bence

Ad
Adamların oynadığı pas oyununu, bizim takım oynayabilse her takıma sahayı dar ederiz. Kadro olarak zayıf, oyun olarak güçlüler bence
Maçı izledin mi? Ne oyunundan, ne gücünden bahsediyorsun yahu, geçen sezonkiler neyse de hele akşamki maç?! Kadroya ciddi eklemeler yapamazlarsa 20 puan toplayamaz mevcut takım.

Maçı izledin mi? Ne oyunundan, ne gücünden bahsediyorsun yahu, geçen sezonkiler neyse de hele akşamki maç?! Kadroya ciddi eklemeler yapamazlarsa 20 puan toplayamaz mevcut takım.
Yaklaşık yarım saat sadece topu ileri diktiler cidden izlemesek tamam diyecez he.

Gol yememeleri mucize 3 pas yapabilseler o defansa 5 atarlardı zaten

Geri
Üst Alt